skropstutussa ([info]skropstutussa) wrote 14. Marts 2011, 23:04
``
Šodien bija nevis pavasarīga, bet vasarīga diena. Nokarsu savā rudens/pavasara mētelī, ejot pēc papīriem (kartoniem) maketam. Gāju pie trakā Nīla, kas rūc, bet tā viņš ir jauks un darbojas labāk par otru lāzergriezēju. Hah! Izklausās, ka Nīls ir lāzers, bet nē, viņš ir tikai cilvēks, kas liek lāzermašīnai darboties. Jau otro reizi viņš man prasīja vai esmu no Finlandes, bet tad atcerējās, ka esmu no Latvijas. Jauki, esmu tur bijusi tikai trīs reizes, bet viņš mani atceras. Man patīk tādi cilvēki!
Ceru, ka maketam viss salīmēsies kopā labi, lai gan atradu, jau pāris kļūdas. Tā notiek, kad visu līdz galam neizdomā. Nāksies pašai kko nogriezt.
Šodien mājās tiku ap 16iem. Visu dienu Cadojos un kaut kas jau iet uz galu. Nav daudz laika.
Ahh.. Pēdējās dienās mums ar Lācēnu ir uznākusi ēdien-depresija. Viss ir apnicis, tāpēc jau kuru dienu neēdam. Nu ne jau pavisam, bet man sanāk ar mokām. Tā gadās ik pa laikam. Jāizdomā kāda jauna recepte!
Un man gribas ceļu! Skola drīz būs galā, bet tad vajadzētu strādāt. Šogad mans vasaras brīvlaiks būs no 16.04. - 18.09.2011. Apmēram pieci mēneši. Sanāks pietiekami atpūsties.
Tas arī viss.
Ak jā! Trešdien vai ceturtdien, skrienot pēc pasta, gandrīz norāvu roku. Labi, nebija tik traki, bet zilums laikam ir joprojām. Nelietīgais pasts.
Jauku nakti!


Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.