skropstutussa ([info]skropstutussa) wrote 3. Janvāris 2011, 19:54
:)
Suflē un tumšo vīnogu sula. Šodiena sanākusi sasodīti garšīga!
No rīta izmeta mūs centrā un devāmies savā šodienā.
Vispirms pierakstījos uz masāžu un manikīru ar franču lakojumu. Gribēju iet uz sejas procedūru ar pusdārgakmeņiem, bet tādu vairs nepiedāvāja. Nekas, vismaz būs labs roku sakopiens. Trešdiena jau tagad liekas izdevusies.
Tad iegriezāmies grāmatu antikvariātā, bet ja nav idejas, ko meklē, tad ir grūti. Neko neieguvuši devāmies uz Fazendu. Mana jaunā mīļākā vietiņa pasēdēšanai Rīgā. Pēc Coffe Art aizvēršanas man bija zudusi cerība, ka atradīšu vietu, kas man ļoti patiktu, bet re nu! Žēl, ka tik drīz nesanāks tur iegriezties. Ā! Vienīgais mīnuss - mūzika un Mārtiņš Freimanis. Visu laiku kaut kur vazājās apkārt. Salātus ēdu pornogrāfiskas bildes aplūkodama - geju pāris pie blakus galdiņa šķirstīja kaut kādu grāmatu un rādīja pārim, kas sēdēja viņiem pretī. Hmm.. jā, jauka vieta.
Tad bija jau pus divu un nācās steidzīgi doties prom, lai paspētu uz kino. You Will Meet a Tall Dark Stranger. Nebiju ko tādu gaidījusi. Jau pats sākums patīkami pārsteidza ar saulaino nokrāsu. Interesanti, pat ļoti. Žēl, to divu sīkaļu, kas pēc filmas skaļā balsī klaigāja, ka filma bijusi mēsls un neko nevarējis saprast. Hah.
Suflē notiesāts un vīnogu sula arī izdzerta. Ah, kā man pietrūks Latvijas dzīve Anglijā.
P.S. Smieklīgi tie neizglītotie cilvēki, kas nopērk kaut kādas sēnes un dzērienu, samočkā kkādu suņēdienu un tad uzpūšas kā tītari aiz lepnuma par savu veikumu un sauc savus vīriešus par superpavāriem. Bet uz zemes ir visādi cilvēciņi.
P.P.S. Jauno Gadu sagaidījām ar pasaules labākajiem bezē, protams - pasaules labākie, aiz lācēna taisītajiem bezē. nom nom :)
Jauku vakaru! Man jau tagad nāk miegs, bet vēl pat nav astoņi.


Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.