skropstutussa ([info]skropstutussa) wrote 15. Septembris 2010, 12:31
Nu ja. . .
Ārā ir sasodīti slapjš laiks! Šodien skolas jautrajos pasākumos (kaut kā taisīšana parkā) nepiedalos. Rīt arī ne. Tāpat - šī ir tikai dumja iepazīšanās nedēļa. Vakardien jutos kā nonākusi garīgi atpalikušo patversmē. Iepazīšanās nolūkos izdalīja krāsaino papīru un mums vajadzēja izgriezt/uztaisīt no tā 3 cilvēkus vai viņa portretu. Jauki! Varējām vnk pastāstīt, kas no kurienes ir un miers! Bet nē, man jānoskatās kā 30 un vairāk gadīgas māmiņas ņemās un ķiķina kā 6 gadīgs bērns! Un tad vēl nēģeris! Pilnīgs infantilis! Kaut ko izgriež, vicina un smejās. Tā var iepazīties bērnudārza pirmā grupiņai (vai kādas ellē tur tās grupiņas). 
Vakar atrakstīja Aija. Jauki dzirdēt, ka kāds dara, ko nopietnu. Viņai Zviedros viss sākās 16.augustā laikam. Es tik ļoti sailgojos pēc matemātikas, pēc jebkādas inteliģentas nodarbes. Es labprāt gatavotos kādam eksāmenam (tikai, lai tas nav saistīts ar kādu no humanitārajām zinātnēm utt.)
Es joprojām mierinu sevi ar domu, ka varbūt 1dien būs labāk, ka nelīs un būs prieks vismaz iet uz universitāti. Ka varbūt tomēr kādam ir nedaudz saprāta. Redzēs, bet nav, ko cerēt!
Izlēmu, ka esmu pelnījusi maziņu šopindziņu :D Aiziešu uz to jauko veikaliņu, kas atrodas lielajā veikaliņā. Man nav ne jausmas, kā to mazo sauc. Bet tur ir tik skaisti! Un visas meitenes iet vai nu vienas, vai ar savām draudzenēm, un brīnās, ka es eju kopā ar Lācēnu. Bet šodien tas izpaliks. Iepirkšos kamēr Lācēns kko darīs skolā.
Tas priecē manu mazās princesītes sirdi. Esmu sailgojusies pēc iepirkšanās. Ļoti!
Un 5dien iespējams pienāks 40kg paciņa. Mamma ir tik ļoti līdzīga man - nespēja savākt noteikto kg skaitu un sanāca ļoti vairāk, bet laikam vienalga, ja to ved kkāds privātais. Nevaru sagaidīt paciņu!!!


Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.