04 Jūlijs 2010 @ 23:16
Nogale  


Bijām prom tikai divas dienas un vienu nakti, bet liekas, ka tas bija daudz ilgāk.
.

Talsu pogu siena. Hmm... Talsi. Tā, kas laikam ir vecpilsēta, man patika labāk, par to pusi, kur ir visādi Rimi un blā blā. Pasēdējām pie Koklētāja un uzēdām tostermaizes.
Tad laikam sekoja Dundaga. Tur bija pils un parks (maziņš). Tālāk braucot atradām pamestu māju, bet iekšā nelīdām.
Pavazājāmies pa Mazirbi. Jūra tur bija šausmīga. Braucām tālāk. Un tad laikam bija Kolka. Atradām kempinga vietu un cēlām to trako telti. Neko tādu es nebiju cēlusi :D Bet pēc vairāku stundu darba, sanāca visai labi un pareizi. Pa to laiku paspēju iesauļot krekliņu :D Visas malas sāp.
Nopirkām buti un apēdām jūras malā.



Pēc butes aizbraucām uz iepriekš noskatītu vietu pie jūras. Tur nebija neviena cilvēka. Ūdens bija kā piens, kas ir jauki, bet ja gribas veldzēties, nesanāk. Vispār man nepatīk ūdens, piemēram, jūrā. + lai es peldētu, man jāredz, kas ir apakšā.
Devāmies atpakaļ uz kempingu. Aizčāpojām līdz ragam un gribējām gaidīt saulrietu, bet bija jāgaida kādas divas stundas. Radās ideja klunkurēt atpakaļ pēc vēja zivs un pārējā ēdiena vakariņām. Labi, ka aizgājām, jo tas bija tik skaisti un romantiski. Apsēdāmies un soliņa un sākām vakariņot, saulei lēnām rietot. Telefonā atradām pāris piemērotas dziesmas, kas mirkli darīja vēl skaistāku.



Ceru, ka neko neizlaidu.
Un tad nāca saulriets!



Neesmu nekāda lielā teltī gulētāja, taču pagājušā nakts man patika. Tikai bija ļoti auksti, lai ari bija biezā sega.
Ai, un kempingā bija tikai sausā ateja :D Nācās piečurāt visas Kolkas kāpas, bet tas nekas, gan jau vietējie bušu vilcēji arī tā dara :D
Engures ezera apkārtnē aizstaigājām līdz govīm un zirgiem.

Kājas ir noberztas, esmu apdegusi, nereāli piekususi, taču ļoti laimīga. Jaukas brīvdienas. Un tiešām neliekas, ka bijām tur tik īsu laiku.