Novembris 2017   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

16. Maijs 2011


Tu? vai es?

Posted on 2011.05.16 at 00:44
Garastāvoklis:: amused
Kāzas. Kāzas... hm, kāzas...
Es nespēju izprast, kam viņas, nejau kam viņas vispār, bet kāpēc tik agri. reāli Tev ir tikai 1. tikai. Vēl visa jaunība priekšā. Bet jā.
Doh. es atcerējos mūsu sarunu kartupeļu vagā. Bija nežēlīgi karsts. Un mēs runājām par visu šo. skaiti tas bija pirms diviem gadiem apmēram. bik vēl atpakaļ, bet tas tā. atceros, cik Tev likās pārsteidzoši tas, ka esi ar viņu jau gadu apmēram. Un es piekritu. ka Tas ir daudz. Tādām, kā mēs (man likās, ka mēs esam divas tādas)tas viss nav uz ilgu laiku. Neesam Tam radīts. sava veida lāsts. Bet redz viss, kas likās, ka mums ir līdzīgs. šoreiz bija... nebija. Jēziņ. Kad uzzināju, ka precies, man tiešām pavērās mute vaļā. un es nevarēju parunāt neko. Es jau biju pieņēmusi, ka ar Eini ir tik labi un būs. Bet precēties? ai.

Palikusi viena šajā ziņā.
Es ar kādreiz ceru, ka kāds mani spētu noturēt ilgi un dikti, lai kā arī es spīrātos, jo vienmēr es tā daru.

Pat draugi uzskata, ka nevienas manas attiecības nav un nevar būt ilgstošas. Pat necer, ka tādas būs viņas. nē. cer, bet zin, ka es nevaru.
Tagad padomāju un visur atrodu iemeslus, kāpēc tā notiek.
----------------------------------------------------------------

Jā. Paralēli tam visam, es kaut ko nesaprotu.
Man tiešām, tiešām, tiešām patīk (klusums, domāju, izjūtu)jā. Man tiešām Dainis patīk. Kāpēc? Varbūt tāpēc, ka viņam ir tās acis? Varbūt attieksme? Varbūt kkas mistisks. bet ir kkas. Un es tiešām vēlētos būt ar viņu. Ne jau tā iemesla dēļ kā būt būšanas pēc, jo vēlme pēc attiecībām, bet nē. Vnk būt. Jo jau no sākta gala...
Bet, hm, reāli, zinu, ja ir tā reize, ka patīk no sirds, tad nevar būt, vai ne? Kaut kas noiet ne tā vienmēr.

Laikam jāsaka. Izbaudi to laiku, kas ir dots. Lai tā būtu nedēļa, diena, stunda, minūte. Izbaudi, kas tiek dots.

P.S. Reāli man prātā ir tikai 1% no MAikla palicis. Tikai viens, tikai atmiņas. Ielās Tēls pazuda...

Teritorija B un teritorija V

Posted on 2011.05.16 at 23:29
Garastāvoklis:: calm
Melisas tēja un From first to last. Netipisks salikums? Ļoti tipisks. Vēl viena atšķirība. Negribu lai šīs divas lietas nesaderētu. Tāpēc daru tā, lai viss būtu līdzsvarā.
Šajā līdzsvarā veidojas vislabākās domas. Tīrākie vēlējumi un raibākie sapņi.

Uz šodienas lielās tējas krūzes saskatīju pilienu aplīti vienu vienīgu tādu aplīti uz lielās, lielās krūzes.
Aplītis, kas sastāv no 13 maziem pilienu aplīšiem. Kādam tas liktos mazsvarīgi, bet vai no tiesas tas tā ir? Aizmirstot par tādu sīmumu, mēs jau sākam aizmirst pat par ļoti svarīgām lietām.
Iespējams, ka atkal sākušies suņu murgi.. Bet redz suņiem un cilvēkiem arī ir murgi, tik jādomā kuriem ir trakāki. Suņiem ir tādi paši dēmoni kā man sapņos. Tādi paši kapi un krusti?
Varbūt ļaunie suņi un ļaunie cilvēki redz ļoti nelabus sapņus? Varbūt ne tik laba kā mans iedomu draugs, bet laba pietiekami. Nē. Visu to es uzmetīšu uz karmas. Jā. Jā. uz karmas. Sapņi man nāk no iepriekšējās dzīves.

Secinājums: Dzeru melisas tēju un klausos from first to last, lai attīrītu karmu. Suņa murgi? Bet varbūt cilvēka?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Man ienāca ideja prātā. Varbūt pamēģināt paanalizēt sevi no manām acīm? hm?
Tātad. Mana acu krāsa ir nenosakāma tur ir sajaukums - brūns, pelēks, zils, zaļš, dzeltens...

DZELTENS

Dzeltenā krāsa var simbolizēt viltību [visai noteikti kkas no tā ir], arī gļēvulību[jā. Es bēgu no attiecībām, ja zinu, ka varētu arī es ļoti, ļoti pieķerties], neuzticību[es neuzticos cilvēkiem - ne visiem]. Tajā pašā laikā dzeltenā krāsa bieži asociatīvi tiek saistīta ar saulainu laiku [smaidu par spīti tam, kas man iekšā darās], tāpēc var nozīmēt arī prieku un pacilātību[es spēju tos izjust, spēju]. Dzeltenajai tuva ir arī zelta krāsa. Tā liecina par strauju dzīves uzlabošanos[Vai tad? Par to es nemācētu pateikt, pagaidām tā pati dzīves daļa ir gandrīz vai sūds, ar visām problēmām un tā tālāk], vai arī nozīmīgām jaunām atklāsmēm sevis pilnveidošanā[cenšos sev radīt tās atklāsmes, enšos mainīt skatu uz pasauli visu laiku]. Zelts ir arī jaunas dzīves sākšana, spēku atgūšana, kā arī „balva” par paveikto[domāju, ka dzīves sākšana ir tas pats, kas pasaules mainīšanu un uzskatu]. Tā ir saules, siltuma, optimisma un enerģijas krāsa[enerģija ir pietiekama]. Dzeltenā ir intelekta krāsa, kas sevī ietver transformācijas spēku[neizprotu - transformācijas - iespējams, ja pareizi sapratu. pārveidošana]. Tā ir kā ceļš no neapzinātā uz apzināto[tas pats]. Šī krāsa cilvēkam palīdz izprast un sasniegt gan garīgās, gan materi­ālas vērtības. Tā ir ļoti aktīva un radoša krāsa, kas palīdz koncentrēt spēku un uzmanību vēlamajā virzienā, lai varētu sasniegtu mērķi[mērķis man ir - tik kāds... es vēl nezinu].
Krāsu analītiskajā psiholoģijā dzeltenā krāsa norāda uz tieksmi pēc neatkarības un uztveres horizonta paplaši­nāšanas. Šī krāsa liecina arī par cilvēka vēlmi atrast dzīves jēgu un paplašināt komunikācijas sfēru. Šī krāsa ir īpaši ieteicama cilvēkiem, kam grūti uzsākt sarunu, izteikties un dibināt kontaktus. Tā attīsta komunikabilitāti.

SECINĀJUMS PAR MANĀS ACĪS REDZAMO DZELTENO KRĀSU:
"tieksmi pēc neatkarības un uztveres horizonta paplaši­nāšanas" - tik precīzi. Tā ir pazīme, ka es tiešām vēlos mainīt sevī un citur kko. Padarīt pasauli citādāku. Noteikti ne uz slikto pusi. Mazliet pilīte gļēvuma par nepareizo soli, neuzticības saviem spēkiem. Bet tajā pašā laikā optimisms, ka kādreiz es spētu savu pagaidām nezināmo mērķi sasniegt. Bet varbūt tas arī ir mans mērķis: PADARĪT SEVI PAR KKO AUGSTĀKU. IZIET CAUR RĀMI.


ZAĻŠ

Zaļā krāsa ir dabas krāsa[dievinu dabu, tik pat ļoti cik Rīgas straujumu], auglības krāsa. Tā simbolizē mieru un harmoniju. Var liecināt arī par personības attīstību. Daudzviet pasaulē tumšzaļā krāsa tiek asociēta ar naudu, tādēļ bankas to mēdz izmantot savā korporatīvajā imidžā. Tā simbolizē at­dzim­šanu, atjaunošanos, jaunību un izaugsmi. Zaļā krāsa simbolizē harmoniju un līdzsvaru, jo tā stabilizē gan fizioloģiskos, gan psihiskos procesus. Šī krāsa ļauj apjaust savu veselumu un visaptverošu mīlestību. Zaļās krāsas ietekmē vieglāk veidot savstarpēju izpratni un saprašanos. Zaļā krāsa atrodas pastāvīgā attīstībā, tāpēc ir atkarīga no ārējiem apstākļiem. Zaļā krāsa vienmēr meklē sadarbību un saskarsmes punktus.
Zaļā krāsa sevī ietver lielu vēlēšanos ieņemt piemērotu vietu dzīvē. Tā vēlas gūt atzinību un ievērību. Zaļā krāsa iedvesmo un simbolizē arī dzīves lidojumus un kritumus. Tā ir orientēta uz dabas ritmiem, un tai piemīt spēcīga paškontrole. Šai krāsai ir izteiktas spējas atjaunot līdzsvaru un noturēt to starp saprāta interesēm un sirds emocijām [ pagaidām man valda prāts vairāk, kaut emocijas vienmēr ir bijušas lielas]. Tā vislabāk atspoguļo emocionālo stāvokli. Ja līdzsvars tiek nojaukts, tas var novest pie sirds saslimšanām. Nepatika pret zaļo krāsu var norādīt uz neapmieri­nā­tību ar savu emocionālo stāvokli, neatrisinātām smagām savstarpējām attiecībām, nesaprašanos vecāku un bērnu starpā, taču tieši šī krāsa palīdz kliedēt negatīvās emocijas. Dažādi zaļās krāsas pasteļtoņi ir piemēroti dzīvojamām telpām. Šī krāsa telpā rada mierīgu un draudzīgu atmosfēru, veicina komunikāciju, mazina spriedzi un vedina cilvēkus uz draudzīgām un konstruktīvām sarunām.

ZAĻĀS KRĀSAS NOZĪME MANĀS ACĪS:
Varētu teikt, ka tas pats, kas no dzeltenās krāsas - harmoniju, jēgu atrast, pilnveidoties.

PELĒKS

Pelēks tradicionāli tiek saistīts ar depresiju un vecumu[Jāatzīst, mazliet no tā man ir. tik mazlietiņ. Bet nu neesmu īpaši tendēta uz to. tik ik pa laikam]. Pelēks ir vienmuļš[ kā jau minēju - es NEESMU vientuļa, man tikai ir DAUDZ vientuļu brīžu]. Pelēks kā pāreja starp melno un balto, tādēļ var simbolizēt arī neskaidrību – izplūdušas robežas[Jā. Es nesaprotu, kas es esmu tgd un šeit]. Pelēks var nozīmēt mērķu trūkumu[Vai ne?]. Pelēkā masa un pelēkā ikdiena[nepatīk]. Ņem vērā – pat tad, kad pie debesīm ir pelēki mākoņi, aiz tiem slēpjas saule, tādēļ konstruktīva pieeja būtu domāt, kā šos mākoņus kliedēt. Pelēkajai tuva ir sudraba krāsa. Taču nozīme tai ir pavisam cita. Sudrabs var liecināt par kādas vērtīgas rakstura īpašības, zināšanu utt. attīstību. Sudrabs kā mēness krāsa var simbolizēt sievišķo – intuīciju, zemapziņu.

PELĒKĀS KRĀSAS NOZĪME MANĀS ACĪS:
Te parādās mana Tumšā puse. Manas skumjas, pārdomas un mazliet no vientulības. Es pati ar sevi bieži vien jūtos vientuļa. Un Jā. Mērķi, kas iespējams vēl nav.

ZILS

Zils simbolizē sadarbību, saprāta spēku, lojalitāti, arī vīrišķību, tādēļ šī krāsa ir ļoti populāra korporatīvajā vidē. Šī paša iemesla dēļ tā ir ļoti populāra vīriešu apģērbā – it īpaši tumši zilais. Gaiši zils turpretī var tikt saistīts ar sapņainību – debesis zilākas un zāle zaļāka, gaišzils ūdens. Pasapņot arī ir noderīgi[Vienmēr. Vismaz tur ir skaisti. Un "Kā būtu Ja būtu"]. Zilā krāsa ir arī paškontroles un pašaizsardzības krāsa pret apslēptām domām.

ZILĀS KRĀSAS NOZĪME MANĀS ACĪS:
Sapņainība ir daļa no manis. Vieta, kur es jūtos labi.

BRŪNS

Brūnā ir zemes krāsa – tā var simbolizēt kaut ko instinktīvu, juteklisku un estētisku. Arī harmonisku. Brūnā ir arī vēla rudens krāsa tādēļ tai var būt nospiedoša, izsmelta un pat depresīva garastāvokļa piegarša[sweet]. Ja brūnais ir auksts un tumšs, tev, iespējams, ir jāļaujas savām emocijām – pēc rudens vienmēr seko ziema un pēc tam – pavasaris. Kamēr brūnais nav kļuvis par pelēku vai melnu, tev vēl pietiek iekšēja spēka pašam tikt ar sevi galā[Tātad. Brūns - cīņā ar saviem mazajiem dēmoniem].

BRŪNĀS KRĀSAS NOZĪME MANĀS ACĪS:
Tas... Tas viss, kas darās manā galvā un sirdī.. tās. nē. ar to man pašai jācīnās. nebūs bruņinieks baltā zirgā, kas visus dēmonus noslaktēs. Es esmu pati sev bruņinieks!

Iepriekšējā diena  Nākošā diena