skandaloza
11 Maijs 2011 @ 00:17
 
Runājot par Eirovīziju. Tas ir normāli no tā krieva puses, pēc dziesmas beigām nokliegties-"Sveiciens Uzvaras dienā"? Viņš vispār apjēdz, kur atrodas?
 
 
skandaloza
11 Maijs 2011 @ 12:18
 


Paturpinot vakardienas tvītu:
Kāpēc viss gads nevarētu būt viens vienīgs pavasaris un maijs? Tā kā plaukst un smaržo maijs, nedara neviens mēnesis. *paver logu plašāk*

Maijs ir fantastiskākais mēnesis gadā un es to nesaku tikai tāpēc, ka visas manas vārdadienas un dzimšanas dienas iekrīt tieši šajā mēnesī.
Narcises, tulpes, pienenes, ceriņi. Koki pumpuros un zaļa, tikko dīgusi zāle. Vējš, kas nav ne par karstu, ne par aukstu. Un gaiss, kas smaržo pēc...es pat nespēju to raksturot vienā vārdā. Vakar, piemēram, gaiss, ticiet vai nē, smaržoja pēc karamelēm un tas tik ļoti atsauca atmiņā bērnību, ka visu atlikušo vakaru to elpoju un izbaudīju kā visjaukākās smaržas.
Ja nu kāds zina, kurā valstī šis mēnesis ir visu cauru gadu, pasakiet man, es tūlīt pat kravāju somas un dodos uz turieni.

*Un šodien rit manas apņemšanās ceturtā diena. Vakardien tomēr skrubi nelietoju un tagad manī ir parādījies azarts- kas tad tālāk notiks ar manu ādu. Sejas krēmu gan atsāku lietot.
Bet nu pumpas gan kā trakas metas virsū. Tik vēl jaizštuko, kas pie vainas. Pms?