skandaloza
21 Jūnijs 2010 @ 17:55
 
Pēdējā laikā es īsti nesaprotu, kas notiek ar manu sejas ādu! Vakar, pēc skrubja lietošanas, es vispār biju šausmās. Vaigi visi plēkšņaini un sausi, pati āda jutās nekomfortabli. Es biju pat tik izmisusi, ka sāku lietot Nivea krēmu super sausai ādai un, ticiet man, sajūta nav no patīkamākajām. Tāda sajūta, ka uz sejas ir uzlikta smaga maska... Taču savu darbu krēms dara vienkārši lieliski un es esmu padevusies.
Un pats galvenais, man milzīgs "paldies" ir jāsaka Urlistānas ražotajam krēmam, kas manu seju ir novedis līdz tādam stāvoklim. Murgs, pilnīgs murgs. Kā tikai tikšu prom no laukiem, tā skriešu uz Drogām pēc L'oreal Happyderm krēma. Es tikai ļoti ceru, ka viņu tur atradīšu, jo pagājušo reizi, kad gribēju to pirkt, viņa nebija.
Taču runājot vispārīgi, es jūtos vienkārši lieliski. Šis rīts tika pavadīts gultā ar Harija Potera ceturto grāmatu un kafiju. Tāds miers!
Rīt gan sāksies gatavošanās Līgo svētkiem. Ugunskura vieta mums jau ir... tagad tikai atliek rīt iemarinēt gaļu, uzcept speķa pīrādziņus un noskaņot sevi pozitīvi (pēdējā lieta īpaši grūti izdarāma).