skandaloza
19 Februāris 2010 @ 21:10
Part 3  
"...Viņš ar strauju rokas kustību nometa segu uz grīdas. Šajā brīdī viņš nevēlējās,lai kas traucētu baudīt viņas augumu. Tas pats attiecās arī uz viņas krekliņu,caur kuru jau bija izspiedušies krūšu galiņi. Viņš tiem pieskārās caur vēso audumu,tie piebrieda vēl vairāk. Viņš pasmaidīja.
Viņa roka satvēra viņas silto augšstilbu un ļāva tai lēnām kustēties augšup. Viņš paplēta viņas kājas un ar pirkstu galiem noglāstīja viņas kājstarpi. Tā bija gluda un ļoti,ļoti karsta. Viņš pavēra cieši sakļautās kaunuma lūpas. Viņš sajuta uz saviem pirkstiem mitrumu. Viņas elpa kļuva vēl asāka,bet acis baudā aizmiglojās un aizvērās.
Tas viņu dīvainā kārtā neapmierinajā, viņš pieskārās ar plaukstu viņas sejai un raupjā balsī pieprasīja:
- Atver acis! Skaties uz mani!
Viņa paklausīja viņa pavēlei un atvēra tās.
Viņš apmierināti smaidīja. Viņas acis no baudas bija kļuvušas melnas un tik ļoti pakļāvīgas. Viņš vēl dziļāk iegremdēja pirkstu starp viņas miklajām kaunuma lūpām. Bet acis neatrāvas no viņas pietvīkušās sejas.
Viņš vēl platāk pavēra viņas kājas.
Pirksts nekļūdīgi atrada vienlaikus gan pulsējošo klitoru,gan ciešo caurumiņu,kas tagad sakļāvās ar viņa vidējo pirkstu. Viņa ievaidējās un iekoda savā apakšlūpā.
Pirksta kustības kļuva arvien dziļākas un ritmiskākas,un viņa kļuva arvien mitrāka un pakļāvīgāka.
Viņš uzmanīgi vēroja viņas sejas izteiksmi. Viņa vairāk nebija spējīga noturēties,vaidi kļuva arvien dobjāki un skaļāki,lūpas no pašas kodieniem arvien sārtākas un acis arvien tumšākas.
Pēkšņi viņš atrāvās. Viņa,protestējot,ievaidējās un atvēra acis plaši vaļā.
Viņš satvēra viņas krekliņa sāna malas šķēlumu un ar vienu rokas kustību saplēsa to. Viņa skatam pavērās pilnīgas,tvirtas krūtis,kuru tumši rozā galiņi bija saspringuši. Viņa plauksta tos noglāstīja un turpināja ceļu pa plakano vēderu līdz pat tumšajam matiņu pauguram. Roka atkal ieslīdēja starp viņas kājām.
Viņa atmeta galvu un ievaidējās.
Viņš pagrieza viņu uz vēdera. Viņa lūpas un mēle,kas mijās ar zobu kodieniem,sāka riņķot pa viņas tik ļoti jūtīgo muguru. Bet rokas ne uz mirkli neatstāja dupša apaļumus,starp kuriem iespiedies,viņš maigi,bet spēcīgi glāstīja viņas kājstarpi. Viņas gurni sāka piepacelties no gultas un ritmiski kustēties pretī viņa pirkstiem.
Nespēdams vairāk izturēt šīs mocības,viņš satvēra viņu aiz pleciem,pievilka sev klāt un saņēma aiz matiem,lai varētu atliekt viņas galvu un noskūpstītu saldi smaržojošo kaklu. Tajā pat laikā ar otru roku izvilka savu locekli no biksēm. Tas bija stingri piebriedis. Pat sāpīgi un mokoši piebriedis. Uz piesārtušā,jūtīgā galiņa bija sakrājušas mitras pilītes,dabiskais lubrikants. Tikai šoreiz tas nebija nepieciešams,viņa bija tik mitra,ka viņš varēja bez pūlēm ieiet viņas šaurajā kājstarpē.
Viņš stingri satvēra plaukstā savu locekli un virzīja to viņas kājstarpē. Viņš iegāja viņā ar vienu dziļu kustību. Viņai aizrāvās elpa no baudas. Viņš sakļāva savās rokās viņas trīcošo augumu un sāka kustēties lēnām,bet ļoti dziļām kustībam.
Bet viņa tajā pat laikā no mugurpuses vēl tuvāk piekļāva viņa skaustu,lai varētu noskūpstīt viņa muti. Viņa pirksti maldījās pa viņas augumu līdz sajuta zem saviem pirkstiem viņas klitoru un sāka to apļveida kustībām glāstīt.
Viss kļuva nekontrolējami.
Viņa lūpas uz viņas kakla.
Ritmiskās un asās kustības pārtapa vēl mežonīgākās.
Kunksti kļuva arvien skaļāki un baudpilnāki.
Orgasms pienāca ļoti negaidīti,bet spilgti.
Viņa loceklis konvulsīvi noraustījās viņā un caur lūpām izlauzās atvieglojuma vaids. Viņi atkrita gultā bez elpas,bet joprojām sakļāvušies. Viņš pasmaidīja. Pat tumsā varēja redzēt viņa triumfa un apmierinājuma smaidu. Viņa pasmaidīja pretī un atkal tiecās pretī viņa mutei."
by Skandaloza
Tags: