skandaloza
17 Februāris 2010 @ 23:20
Part 2  
"...Pagriezies pret viņu,viņš uzlika savu smago plaukstu uz viņas gurniem un lēni noslidināja segu no tiem. Plauksta slīdēja atpakaļ. Tagad jau,lai no gurniem nobraucītu smalko zīda krekliņu,kuru viņa pati vīzdegunīgi sauc par naktskreklu,lai gan pašlaik tas tik tikko apsedza viņas apaļīgo,bet ļoti tvirto dupsi. Viņš noglāstīja to ar pirkstu galiem,glāstot arī karsto vietiņu starp dupša vaigiem. Bet tad nespēdams atturēties,sagrāba to savā plaukstā.
Viņa,iztrūcināta no miega,atvēra acis. Ar miegainu un laisku skatienu viņa vēroja viņa vērīgo un saspringto sejas izteiksmi. Pēkšņi viņas acis iepletās izbrīnā,sajuzdama viņa roku uz sava auguma.
Viņa nervozi aplaizīja lūpas un jau gribēja ko teikt,kad iejaucās viņš:
- Es gribu Tevi... Zinu,ka Tu tam netici,bet paskaties ko Tu dari ar mani pat guļot dziļā miegā!
To pateicis,viņš vēroja viņas apmulsušo sejas izteiksmi. Viņš satvēra viņas plaukstu,kas joprojām dusēja uz viņa vēdera,lai pavilktu to vēl zemāk. Viņš piespieda to pie sava pulsējošā locekļa,neļaujot viņai atrauties.
Viņš pietuvināja savu seju viņas lūpām,kas tagad asi tvēra gaisu.
Viņš nočukstēja viņai pie pašām lūpām:
- Saki,ka arī mani gribi! Saki...
Īsu brīdi viņa vēroja vīrieša kaislīgo skatienu un sapratusi,ka grib viņu tikpat ļoti kā viņš viņu,pēkšņi uzklupa viņa brīnišķīgajai mutei un piekļāvās klāt ar visu ķermeni viņa augumam. Viņš tūlīt pat sagūstīja viņas lūpas ilgā skūpstā un pēc dažiem mirkļiem atraujoties,nočukstēja:
- Neko vairāk man nevajag...- un atkal piekļāvās viņas lūpām. Mēle noglāstīja pilnīgo apakšlūpu,paķircinot un gaidot,kad lūpas pašas pavērsies,lai dotu viņa mēlei ceļu.
Viņa iekunkstējās un viņš pacēla galvu,lai ieskatītos viņas sejā. Tā bija piesārtusi,acis šķietamā miegainumā vērās pretī,bet lūpas tiecās pēc viņa mutes.
Viņa pacēla roku un ar pirksta galu noglāstīja viņa lūpas. Viņš negaidot iesūca viņas pirkstu mutē. Viņa iesmējās savus dzidros smieklus,kas nemanot pārtapa par vaidiem,ieraugot,ka viņa acis deg kaislē..."
by Skandaloza
Tags: