skandaloza
15 Februāris 2010 @ 22:25
Part 1  
"Viņam neizdevās aizmigt jau kuro stundu,prātojot par to kā šī nakts beigsies,ja viņam blakus guļ viņa un viņš vairāk nebija tik ļoti pārliecināts par savu lēmumu,netuvoties viņai.
Viņš lēni pagrieza galvu pa labi un ielūkojās viņas mierīgajā,aizmigušajā sejā.
Garās un tumšās skropstas mierīgi dusēja uz sārtajiem vaigiem. Kastaņbrūnie garie mati,seksīgi izpūruši,noklāja visu spilvenu. Bet vispatīkamāk bija vērot viņas pilnīgās lūpas. Tās bija valgas un vilinošas,kas tā vien lūdzās pēc skūpsta. Raupja,bet jutekliska. Pēkšņi lūpas nedaudz pavērās un kaut ko neskaidri noņurdēja miegā.
Viņš iesmējās klusus,dobjus,bet skanīgus smieklus un nedaudz satrūkās,kad viņa sakustējās,baidoties,ka ir pamodinājis viņu.
Bet viņa tikai piekļāvās vēl tuvāk un negaidot uzlika roku uz viņa vēdera,kas uzreiz saspringa no siltā pieskāriena un izdvesa klusu baudas kunkstu.
Viņas plauksta noslīdēja vēl zemāk,bet siltā un vienmērīgā elpa turpināja plūst uz viņa rokas. Viņš vairāk nespēja sevi kontrolēt un bezspēcīgi noskatījās kā zem plānās segas piebriest viņa loceklis. Jau no domām vien,ko viņš tagad varētu darīt un kā pieskarties viņas augumam,loceklis stingri nogūlās uz tikpat stingrā vēdera un ik pēc laika noraustījās,it kā tiecoties un alkstot pēc viņas glāstiem.
Viņš pagriezās uz viņas pusi-lēni,bet izlēmīgi..."
by Skandaloza
Tags: