Comments: |
| From: | vanga |
Date: | 2. Februāris 2016 - 14:53 |
---|
| | | (Link) |
|
čukstu vēl vienu T - tempi (tempeh). pati nupat kā atklāju un esmu stiprā sajūsmā, ar sinepēm un tahini samarinēta, nu baiss gardums
gribu pagaršot, jā. A kas ar viņu jādara? jācep vai vnk salātos iekšā un ēd nost?
| From: | vanga |
Date: | 25. Februāris 2016 - 18:22 |
---|
| | | (Link) |
|
netureeshu gjimenes sveci zem puura, gatavoju principaa peec shii http://www.edamzale.lv/tag/tempe/es gan iztiku bez zupas un pashu tempi liku marineeties uz visu nakti, marinaadei izmantoju padaudz sinepes un tahini (sinepju doziiti liku arii pa virsu veel cepot, lai gardi piedeg)
| From: | vanga |
Date: | 25. Februāris 2016 - 18:26 |
---|
| | | (Link) |
|
bet principaa nosleepums ir pagatavot vienkaarshi taadu marinaadi, kas tev kaa taada garsho.
man rezultaats baisi patika. ja nu baigi vajadzeetu nosaukt galjas aizsaajeeju saata, struktuuras zinjaa, es runaatu par tempi
man siekalas mutē! šito es noteikti pamēģināšu! | |