sickboy - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 15th, 2020|04:47 am

sickboy
Pie manis nakšņo ļoti neirotiska meitene. Ārā dzirdams kluss ritmiņš no bāra "Karakums" un viņai tas ir ārprāts, nevarēs aizmigt, jāsauc policija (ko viņa jau vairākas reizes esot darījusi). Ja cilvēks nenovērtē to, kas ir, viņam tiek atņemts arī tas, kas ir. Un tad viņš piedzimst ģimenē, kur viņa brālis ir mans brālis, kas katru dienu un nakti miljardo reizi pēc kārtas ir nolēmis klausīties tās pašas "Prodigy" vai Merilina Mensona dziesmas. Pēc šādas skolas "Karakuma" klusais ritmiņš kaut kur tālumā liekas kā absolūts un pilnīgs nekas, ideāla skaņa, lai ideāli aizmigtu.
Vēl viņa uztaisīja histēriju par to, ka pie manis atnāca vīri uz 10 min un mēs iešāvām melno. Kas tagad būs, vai man vajag no tevis baidīties, kāds tu tagad paliksi? Es cenšos skatīties filmu un paralēli klausos, kā viņa pati sev piš jau sapistās smadzenes. Un man. Peace out!

"Tim Leary once said – or I gave him credit for saying; he later told me he never said it – but whoever said it, this was a brilliant statement; someone once said, “LSD is a psychedelic substance which occasionally causes psychotic behaviour in people who have not taken it.” – right? And I would bet you that more people have exhibited psychotic behaviour from not taking LSD, but just thinking about it, than ever exhibited it from taking it – certainly in my family. I watched my parents both go psychotic from the mere fact that LSD existed; they would never have taken it." (Terence McKenna)
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: