sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 24th, 2019|02:39 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es biju tik ljoti piekjeeries domai, ka mees vareetu shkjirties kaa draugi, es vinjai piedevu simtaam reizhu, lai tikai vareetu saglabaat sho iespeeju, bet vinjas naave uzvareeja galu galaa. Dabaa ne vienmeer ir miers, ir dziivniecinji, kas ir dabiskie ienaidnieki un taa to ir radiijis Kosmoss. Pienjem to, ka nebuus nekaada miera! Nekaadas cienjas, nekaadas draudziibas. Jebkuras manas samierinoshaas atzinjas tiks izsmietas, arii shiis. Piekjershanaas mieram ir saprotama, taa kaa augstaakaas dimensijaas nav noziimes karam un ir tikai miers un miilestiiba. Bet zemaakaas dimensijas arii ir dalja no Kosmosa. Es nezinu vai Kosmoss nekad nekljuudaas un es arii neticu, ka ljaunums muus padara gudraakus vai kaut ko mums dod.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]nefolk2
Date:July 24th, 2015 - 02:04 pm
(Link)
Šķirties kā draugi = lai varētu neatdot naudu, ko esi parādā? Par to jau tevi tresī (draud), cik esmu informēts
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 24th, 2015 - 02:45 pm
(Link)
Nee, ne par to. Vinja vnk grib, lai es justos miserable. Vinja par to naudu man pateica dienaa, kad es biju totaalaa skrieshanaa un man bija citi izdevumi un peekshnji uz sitiena vinjai vajag. Ieprieksh vinja pat neteica neko par to naudu. Bet es zinu, ka vinjai esmu devis naudu vairaak nekaa vajadzeeja iirei, lai atmaksaatu, ko vinja man saakumaa izmaksaaja, bet tas vnk netika nekur fikseets un pierakstiits. Kaa arii biezhi vinjai izmaksaaju alinjus utt. Es vinjai, protams, atdoshu naudu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 24th, 2015 - 02:46 pm
(Link)
vinja man sms taa arii pateica: tas nav par naudu vai ko citu, vinja vnk grib lai es degtu elles uguniis vai ko tamliidziigu psihopaatisku.
From:[info]vizionar
Date:July 24th, 2015 - 06:37 pm
(Link)
tu jau dedz elles ugunīs, tikai pats to nesaproti. tā cepies, ka jau esi piededzis.
tur kur tu kautko komentē par pienākošos kriminālatbildību, pirms tam padomā par sevi - par šizofrēniju un paranoju pienākas psihene. un tavai agnesei bērziņai pienākas tas pats vai arī ieslodzījums sakarā ar nodokļu nemaksāšanu par savu komercdarbību - 70e par "seansu" ar savārstījumu no rēriha grāmatnīcas plauktiem. vēl jo vairāk, ja viņa attaisno agresiju un dusmas, kā minēji, tad patiesi kādu dienu to pamanīs dēmoni, kas var manifestēties kā orgānu pārstāvji formastērpos.
tu nepārtraukti izsakies par garīgām tēmām, izmantojot vārdus kuru nozīmi nemaz nesaproti un citējot reliģiskas tēmas, kurās pat neesi mēģinājis iedziļināties. tas nav nekāds fastfood ar eat and go, tas ir pamatīgs slowfood ar chew and stay for life. tu ne tikai padziļini savu grāvi, bet velc tajā citus tikpat psihiski mazgadīgus kā pats, kropļojot viņu priekšstatu par ceļu. no teikuma uz teikumu tu mētājies dažādās mācībās, pielāgojot pēc savas egoistiskās vajadzības. tibetas lamas mēdz teikt, ja tu jauc elementus no dažādām receptēm kā vien ienāk prātā, tad diezgan droši pavadīsi nākamās 5 reinkarnācijas atejā.
novēlu tev atiet.
vari pat nepūlēties atbildēt, uz tevis ir zīmogs.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 24th, 2015 - 06:55 pm
(Link)
Es nonjemu tavu ziimogu un piesprauzhu tev atpakalj :)
From:[info]vizionar
Date:July 24th, 2015 - 06:58 pm
(Link)
arī to tu nesaproti, zīmogu katrs sev uzliek pats, tākā savējo tu vari vai nu noņemt atejot no maldu mācībām un atbrīvoties, vai piespraust sev at-pakaļ :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 24th, 2015 - 07:38 pm
(Link)
paradoksaali, ka par agresiju paarmet cilveeks, kas pats ir izteikti agresiivs un par nodoklu nemaksaashanu - pats straadaa firmaa, kas daljeeji nemaksaa nodokljus. :)
From:[info]vizionar
Date:July 24th, 2015 - 07:49 pm
(Link)
:D es nestrādāju nevienā firmā, esmu pat vairāk bomzis nekā tu.
un ja tu novēlējumu atiet no slimības uzskati par agresiju, tad novēlu tev atiet arī no projekcionāliem murgiem :)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 24th, 2015 - 08:24 pm
(Link)
tavs rokraksts vnk ljoti liidzinaajaas manai bijushajai. :)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 24th, 2015 - 08:32 pm
(Link)
vnk kad tu pasaki, ka uz manis ir zimogs, tu man uzliec kaut kaadu man nevajadziigu energiju un tas ir tas, ko es nonjeemu.