sickboy - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 23rd, 2015|12:04 am

konstruktors
Ja Tavs cienījamais viedoklis nesastāvētu no tiešas informācijas kuru Tu kaut kur izroc, bet no sintezētas informācijas, ko pats strukturēti un neemocionāli apstrādā, apkopo, tad tam, ko Tu saki arī būtu kaut kāda jēga.

Katrs teikums šajā video ir emocionāls. Zinātne mainās ik pēc 5 gadiem - jā - to sauc par attīstību un tehnoloģiju uzlabošanu. Neviens neklausās zinātniekos, kas nav universitātēs, valdības iestādēs - Tas, ka jefiju zinātni uzklausa tikai jefiņi, kas nepieprasa pilvērtīgus, zinātniskām metodēm atbilsotšus, mērījumus - tā ir tikai likumsakarība. Zinātne ir reliģija - jā, tā ir ticēšana likumsakarībām, bet tas nav bizness, kas pamatā ir vairums reliģiju - neviens Tev neliegs Ņūtona trešā likuma vārdā aprēķināt tilta izturību. Vai arī nošaus, ja būsi ticējis citam svārstību spektram. Zinātne arī ir mainīga, kas varbūt jefiņiem šķiet neērti, bet bez pārmaiņām attīstība nenotiek.

Ja esi spējīgs aprakstī visas lietas un visus procesus, kas notiek Tev visapkārt ar saviem zinātnes izstrādājumiem, tad es nepacietīgi klausos. Šaubos, ka tas Tev izdosies. Tas, ka neeksistē zinātne, kas spēj Tavu smadzeņu kokteili izskaidrot, nenozīmē, ka zinātne ir peļāma. Un, tas, ka citi tavu smadzeņu kokteiļa pseidozinātni nevēlas uzklausīt ir tikai tādēļ, ka viņiem ir labākas lietas ko darīt, nekā blenzt pudiņā.

link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: