sickboy - October 15th, 2023 [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

October 15th, 2023

[Oct. 15th, 2023|12:07 am]
Ir kaads ciuveecinjsh, kursh man reizeem meedz zvaniit, jo mani nepraatiigi miilot. Es 90% gadiijumu necelju telefonu (vai nemaz nezinu, ka man zvana), jo man nepatiik pa telefonu stundaam ilgi runaat par dziivi + klaat ar cilveeku, kuram ir pavisam atshkiriigi uzskati (vinjam ir haree krishna uzskati). Bet vinjsh esot man piekjeeries, jo kaut kad sen es vinjam iedevu kaut kaadu sajuutu, kad pats biju HK. Mana daargaa otraa pusiite vinjam reiz pateica kaadu skarbaaku vaardu un, lai vinjsh nezvanot (mums ir viens telefons uz diviem). Tagad, kad bijaam "Coconuts" koncertaa un vinjsh it kaa bija zvaniijis un es nepaceelis, vinjsh rakstiija: "Kaapeec necel telefonu? Vai Elza seezh uz telefona un gaida vibrozvanu?" Saakuma es nenoreagjeeju uz sho "joku" un atbildeeju par kaut ko citu, bet Elzu shii vinja aspraatiiba sadusmoja un vinja pieprasiija, lai es vinju aizstaavot. Tad es aizrakstiiju, ka tas nebija pareizi un cienjpilni. Bet vinjsh atbildeeja, ka es esmu idiots, Elza ir idiote un, lai es ejot nahuj, ja nesaprotu, ka vinjsh mani nepraatiigi miilot. Un vinjsh esot greizsirdiigs un domaajot, ka Elza ir taa, kas blokjee muusu romanci.
linkpost comment

[Oct. 15th, 2023|12:55 am]
Vai tik nav taa, ka pats sexuaalais predators Veinsteins pasuutiija Eminemam anti Trump repu, taa kaa Veinsteina Kompaanija ir viens no Eminema producentiem + Veinsteins ir dedziigs Hilarijas atbalstiitaajs un ziedotaajs. Eminems pret Trampu = cilveeks, kas suukaa establishmenta pimpi pret cilveeku, kas to nedara, jo vinjam ir paaraak lielas olas. Es vispaar domaaju, ka 90% no Holivudas anti Trump steitmentiem nav pashu aktieru iniciatiiva, bet pasuutiijums no augshas, jo Holivuda ir bars prostituutu un vinju piseeju. Un vinji savaas Oskara ceremonijaas moralizee par to, kaadiem jaabuut citiem. Ironiski.
linkpost comment

[Oct. 15th, 2023|01:34 pm]
Beidzot kurdu arābu alianse ir gandrīz atbrīvojusi Raku. Tie ir īsti kaujinieki, daudzi no viņiem - sievietes. Islāmistiem ir ticējums, ka debesīs nevar nonākt, ja mirst no sievietes rokas, tāpēc sievietes kā kaujinieces ir ļoti efektīgas cīņā ar islāmistiem. Amerika nesakāva Islāma Valsti, Amerika tikai netraucēja vietējiem spēkiem to izdarīt (kā to darīja Obamas režīms). Trīs gadus Raka atradās islāmistu kontrolē, piedzīvojot baisu nežēlīga totalitārisma režīmu, ko viņiem ir sapnis izplatīt visā pasaulē un, ja iespējams, arī uz citām planētām. Paldies Avotam, tas nekad nenotiks.
linkpost comment

[Oct. 15th, 2023|09:21 pm]
Ja rodas strīds par saskarsmes tiesību izmantošanas kārtību, piemēram, otrs vecāks liek šķēršļus un izvirza nepamatotus nosacījumus, saskarsmes tiesību izmantošanas kārtību nosaka tiesa. To paredz Civillikuma 182.pants. Strīda gadījumā kārtību, kādā var izmantot saskarsmes tiesību, nosaka tiesa, izprasot bāriņtiesas atzinumu. Nosakot saskarsmes tiesības izmantošanas kārtību, tiesa var noteikt, ka zināmu laika periodu (nedēļas nogales, brīvdienas skolā, vecāku atvaļinājuma laiku u. tml.) bērns pavada pie tā vecāka, pie kura viņš nedzīvo, vai arī bērna un vecāka tikšanās laiku. Tiesa saskarsmes tiesības var ierobežot, turklāt, ja nepieciešams, var noteikt, ka ar bērnu drīkst tikties tikai trešās personas klātbūtnē vai noteiktā vietā, ciktāl tas atbilst bērna interesēm. Tāpat tiesa var uz laiku atņemt saskarsmes tiesību, ja saskarsme kaitē bērna interesēm un kaitējums citādi nav novēršams.

Tādējādi, lai noteiktu skaidri paredzamu tikšanās laiku, tēvam ir jāceļ tiesā prasība par saskarsmes tiesību izmantošanas kārtību. Prasības pieteikumā tiesai ir jālūdz noteikt konkrētu regulējumu – kurās dienās, no cikiem līdz cikiem tēvs tiksies ar bērnu. Tāpat var lūgt tiesu noteikt regulējumu arī attiecībā uz bērna skolas brīvlaikiem, svētku dienām, bērna vārda un dzimšanas dienām vai citiem ģimenei nozīmīgiem notikumiem. Jo precīzāk regulējums tiks noteikts, jo vieglāk varēs īstenot tiesas nolēmuma izpildi.
linkpost comment

[Oct. 15th, 2023|10:02 pm]
https://m.youtube.com/watch?v=OF-XbJS0kvQ Lielisks materiaals tiem, kas joprojaam nesaprot, bet gribeetu saprast, kaapeec ieveeleeja Trampu.
linkpost comment

[Oct. 15th, 2023|11:06 pm]
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
Marilyn Monroe
Iemesls, kaapeec vinja taa vareeja pateikt, ir ne jau tas, ka sievietes nav speejiigas sevi kontroleet un pashkontrole ir tikai viirieshu uzdevums, bet sievietes darbs ir buut necieshamai. Iemesls, kaapeec vinja taa vareeja pateikt bija taads, ka vinju ielenca beta males, kas bija apzhilbushi no vinjas, izteica komplimentus un vinja zinaaja, ka jebkuraa briidii buus rinda ar viirieshiem, kas nomainiis to, kas "nespeej panest vinjas sliktaakaas izpausmes". Alfa viirieshu kursaa ir viss otraadaak - viirietis ir veertiiba. Un, ja pret vinju izturas nepienaaciigi, vinjam pietiktu panjemt rokaa telefonu un buus n-taas opcijas ar skaistaam meiteneem, kas gribees ar vinju satikties. Merilina apgroziijaas liberaalu viirieshu aprindaas. Ir iemesls, kaapeec liberaalas sievietes ieniist viirieshus - vinjas tusee ar liberaaliem viirieshiem.
link4 comments|post comment

navigation
[ viewing | October 15th, 2023 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]