sickboy - June 17th, 2023 [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

June 17th, 2023

[Jun. 17th, 2023|02:30 am]
Biju Ivo lekcijaa un pretii seedeeja kaada skaista sieviete, peec kuras sejas vaibstiem es mineeju, ka vinja vareetu buut zhukovsieviete. Es nekad neesmu komuniceejis ar taadaam sievieteem, vismaz ne jaunaam. Man likaas, ka vinja ir krieviete, jo krievietes daudz biezhaak ir zhukovas, plus vinja komuniceeja ar krieviem. Peec Ivo lekcijas tika pazinjots, ka taada un taada sniedz konsultaacijas par OH (?) kaartiim un taa bija vinja. Es aizgaaju pie vinjas, lai gan man nebija jautaajuma, es vnk gribeeju pakomuniceet ar zhukovmeiteni. Vinja izraadiijaas parapsihologje un tieshaam zhukova. Mees runaajaam par viirishkjiibu un alfa un beta viirieshiem. Vinja mani uzlaadeeja, es vinju uzaicinaashu feisbukaa. Un vinja teica, ka man esot skaista seja. Es vinjai teicu, ka vinja ir skaista sieviete. Peec tam uzstaajaas Linda ar chetraam dziesmaam naivisma stilaa. Un tad bija latviskie danchi un rotaljas, bet dviinju liesma tajos nepiedaliijaas, vinjai taa iisti nepatiik latvieshu folklora. Ugunskuri un dazhaadas sarunas. Protams, regejs.
linkpost comment

[Jun. 17th, 2023|11:12 am]
Un Ivo, kura lekciju es uztvēru skeptiski, izvilka man Taro kārti - Laimes Rats, kas nozīmē pārmaiņas dzīvē. Skeptiski tāpēc, ka cilvēks, laikam, tic, ka mēs dzīvojam tikai 21 dzīvi. Un, ka šī ir skola un psihopātus ir radījis Dievs (acīmredzot, domāts Avots). Kopš es esmu iepazinies ar Tanaath materiālu, es tā vairs nedomāju. Psihopāti nav radīti, lai dotu mums mācību, ar šo Visumu notika errors, šī ir cietuma planēta, nevis skola. protams, šeit var mācīties, bet tas prasa lielāku piepūli un lielākas ciešanas nekā normāli būtu vajadzējis. Tev vajag apzināti pretoties kontroles mehānismiem. Normālā, veselīgā Visumā netiek prasīts, lai tu mācītos no nebeidzamu ciešanu virknes. Daudz vairāk var mācīties no pozitīvā. Jo tas, ko mēs mācamies - pats pēdējais un svarīgākais ir - kā radīt savu realitāti. Kā būt cilvēkam, kurš nevis ir pasaulē, bet kuram pasaule ir rokā. Un galu galā tas izriet no pozitīvā, jo pasauli rada no sirds, kas ir vienota ar visu un visiem un tā nekad neradīs neko ļaunu. Visums mirkšķina triljoniem reižu sekundē - tas ir te ieslēgts, te izslēgts. Kad tas ir ieslēgts, Visuma nav, bet mēs kā apziņas vienības un jebkurš punkts Visumā visi esam kopā kā viena būtne. Un sirds ir tas portāls, caur kuru cilvēks var ieiet tajā nulles punktā, kurā viss ir viens. Mēs visu laiku turpināmies, viss mainās, bet mēs turpinām būt cilvēki vai kādas citas no gaismas radītas būtnes. Un tas var turpināties bezgalīgi, pēc mūsu izvēles. Ja ne šeit, tad citur. Ja ne šajā dimensijā, uz šīs planētas, tad citur. Bet gaisma paliek, šūpošanās Visuma pretstatos. Regejs, prieks, smaidi, mūzika, komunikācija.
linkpost comment

[Jun. 17th, 2023|01:40 pm]
Cilvēki mēdz teikt: Amerika un Eiropa ir zaudējušas savu identitāti. Jā, pateicoties liberāļiem. Taču ASV tika dibinātas uz libertariānisma principiem, Džordžs Vašingtons zvērēja pie Dieva, ka darīs visu, lai pār cilvēkiem nevaldītu tirāni. Tāpēc ir runas brīvība un tiesības nēsāt ieroci - lai pasargātu sevi no valdības, ja tā reiz kļūtu tirāniska. Pirmā lieta, ko sarkanā armija izdarīja, kad iegāja armijā - konfiscēja cilvēkiem ieročus. Pēc tam notika masveida izsūtīšanas. Brīvais tirgus un brīvība radīja strauju kapitālismu, kas ASV padarīja par bagātāko valsti pasaulē, bet brīvības konstitūcija radīja brīvības kultūru, kas piesaista cilvēkus no visas pasaules, arī musulmaņus. Jo, lai kādas cilvēkiem ideoloģijas, viņi vēlas būt brīvi vai baudīt brīvības augļus (pārticību), organiskais Visums ir visos. Protams, tas tika daļēji nolaupīts caur Federālo Rezervi, progresīvo liberālismu u.c., bet man patīk skatīties, kā Amerikā tas risinās, jo Amerika ir kā Visuma fraktālis. Organiskais Visums tiecas uz brīvību, bet transhumānisma - mākslīgā intelekta - politkorektuma - komunisma spēki tiecas uz iznīcību. Kas uzvarēs Amerikā, tas uzvarēs Visumā.
link6 comments|post comment

navigation
[ viewing | June 17th, 2023 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]