sickboy - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jul. 1st, 2024|10:34 pm

sickboy
Mēļo, ka Šveice ir tik bagāta tāpēc, ka 1)tā nekad nav karojusi vai bijusi okupēta (jo tur dzīvo Illuminati bosi un Hitlera sponsori); un 2)jo tur nevienu lēmumu nepieņem valdība, bet tauta, veicot referendumus un izglītojot tautu par katru ieviešamo likumu. Tauta nobalso par likumiem, kas patiešām ir vajadzīgi un tā ir tīrāka demokrātija. Demokrātija ir sistēma, kas cenšas ieviest tautas varu un, ja tauta (nevis komunistiskā partija, piemēram, bet reāli - katra atsevišķā indivīda anonīmā balss) pieņem lēmumus, tie parsvarā ved uz lielāko uzplaukumu un ir tie loģiskākie. Ar noteikumu, ka cilvēki ir izglītoti, par ko viņi balso.
Lai arī vārds "demokrātija" tiek plaši lietots, šķiet, ka daudzi neaizdomājas par tā patieso nozīmi un dzīvo monarhijas paradigmā - paradigmā, kur kāds cits, augstāks, nosaka, kas ir labi vai slikti masām vai kādam citam. To arī nozīmē Eiropas Savienības "demokrātiskās" vērtības vai "demokrātu" partija Amerikā.
Demokratijas jēdziens ir radies no organiska Visuma likuma - esi brīvs un nepārkāp citu būtņu brīvību. Ar savu dzīvi tu vari darīt, ko vēlies un tas pat ir tavs pienākums. Vienīgais, ko tu nevari darīt - tu nevari pārkāpt citu būtņu izvēlēs brīvību, piemēram, tu nevari citus turēt ieslēgtus savā pagrabā vai piespiest viņus kaut ko darīt vai nedarīt pēc taviem ieskatiem. Vai kaut vai - nogalināt viņus. Jo vairāk cilvēki pietuvojas šim Visuma likumam, jo lielāku uzplaukumu sasniedz valstis un kopienas.
Šo ņemot vērā, ir jocīgi un nedemokrātiski, ka valsts aizliedz indivīdam, piemēram, lietot psihedēliju vai narkotikas, ja viņš tur neiesaista citus un nevienam nenodara pāri. Manuprāt, tā nav demokrātija, bet monarhija un monarhija jeb piramīdas struktūra NEved uz uzplaukumu, bet korupciju, jo cilvēki monarhijas paradigmā darīs visu, lai nonāktu augšā - vienīgajā vietā piramīdas struktūras paradigmā, kur dzīve ir laba.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: