sickboy - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aug. 17th, 2023|10:14 am

sickboy
Lūk Trampa runa, par ko viņš izpelnījās "plašu nosodījumu par to, ka izvairījās nosodīt specifiski baltos rasistus": https://www.youtube.com/watch?v=po8bO5NP0B8 Cilvēks pateica labu runu, apvienojošu, izteicās pret jebkādiem ekstrēmistiem un pat izteica kādas garīgas domas un tomēr - atradās cilvēki, kam tas nelikās gana labi. Cilvēki, kas visu laiku pavada meklējot sīkākās kļūdas un izpūšot tās planētas lielumā. Viņš, redz, nosodīja jebkādus ekstrēmistus nevis tikai baltos. Tas galīgi neiet kopā ar anti-white cultural marxism ideoloģiju. Un ziniet ko? Kārlis Streips un Mārtiņš Hiršs uzskata, ka Tramps ir rasists, jo tā saka lūzeru partija un CNN.

Vispār man jābeidz nosodīt Mārtiņu Hiršu. Viņš ir tikai piena puika, tikko pabeidzis skolu un cenšas izspiest no sevis kādu gudru domu, runājot piezeminātā un "loģiskā" balss tonī. Skaidrs, ka viņš ir tikai apjucis bērns, ko sistēma ievietojusi ne tur, kur viņam ir vieta, izdevīgs idiots, kuram pateikts, ka viņam būs vadoša vieta ellē, bet kurš, ar visiem pārējiem izdevīgajiem idiotiem, kļūs par barību demiurgam un mākslīgajam intelektam, jo demiurgs neatalgo pielīdējus un mazas kuces. Viņš tos... apēd.

Reiz dzīvoja cilvēks, kas daudzas dzīves pēc kārtas meklēja Dievu un ievietoja sevi reliģiskās situācijās - slepenās brālībās, okultisma mācībās, klosteros, dzīvoja vientuļnieka dzīvi mežā, studēja rakstus un meditēja. Un, kad viņš bija sasniedzis "diezgan augstu garīgo līmeni", tas nonāca kādā "augstā dimensijā", kur, kā likās, būs satikšanās ar viņa dievību. Viņš tika vilināts, redzēja tēlus un vīzijas, bet, kad nonāca līdz kodolam, redzēja, ka tā bija tikai fasāde, tur darbojās teokrāti - būtnes, kas saņem enerģiju no pielūgsmes. Tur valdīja nāves un mākslīgā intelekta enerģija. Viņš ar šausmām redzēja, ka dievi neatalgo pielūdzējus ar paradīzi, viņi apēd to dvēseles. Bet, tā kā viņš bija ar diezgan lielu garīgo enerģiju, viņu nevarēja tik viegli apēst, viņam bija iespēja pašam kļūt par teokrātu. Viņš izvēlējās piedzimt par cilvēku un kļūt par brīvības cīnītāju.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: