sickboy - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 5th, 2023|02:34 pm

sickboy
Andromedāņu kontaktieris Tolec pirms kaut kāda laika teica, ka andromedāņi nolēma pārkāpt neiejaukšanās principu un iesaistīties Zemes atbrīvošanas procesā, jo viņi paskatījās apmēram 500 gadus tālā nākotnē un tur bija redzams fakts, ka, ja viss tā turpinātos, kā tas notika līdz šim uz šīs planētas, nenovēršami notiktu kaut kas TIK briesmīgs un tas notiktu ar visu Visumu, ka viņiem bija jāiejaucas (Visumā pastāv neiejaukšanās jeb brīvās gribas princips). Un man pagājušonakt saslēdzās, kas tas būtu, kas notiktu. Pietiekami daudz cilvēku uz šīs planētas būtu zaudējuši saikni ar savu patieso es, savu dvēseles esenci, Avotu un, tā kā cilvēks satur visus galvenos Visuma ģenētiskos kodus, tas fraktāliski izplatītos pa mūsu Visumu un Avots mirtu! Mūsu Visums tiktu atdalīts no Dzīvības Koka, tas būtu mirstošs Visums un būtnes no paralēla mirušā Visuma, kas pārstāv "Alternate" piramīdas tirāniskās struktūras, nāktu mieloties no miruša Visuma atliekām. Tas būtu TIK briesmīgi!! Jo vairs pat nebūtu Dieva, uz ko paļauties vai kam prasīt palīdzību, mums vnk vajadzētu gaidīt pilnīgu agonisku iznīcību līdz mēs atkal varētu atgriezties pie Dzīvības Koka.
CERN tika radīts, lai pārrautu cilvēku saikni ar Avotu (nav teikts, ka tas varētu izdoties, bet tas bija mērķis). Implanti. Čemitreili. Sintētiskās vērtības, sintētiski cilvēki, atrauti no realitātes. Plastmasas slavenības. Tās visas ir Demiurga vērtības. Radītas, lai atrautu mūs no Avota, no Zemes, no arhaiskā, no patiesā un dzīvā.
Trampa uzvara pār Hilariju bija neliels fraktālis arhaiskā, sākotnējā brīvības fraktāļa uzvarai pār sintētisko Demiurga fraktāli. Hilarija taču vairāk kā jebkurš iepriekšējais prezidents/prezidenta kandidāts pārstāvēja visu sintētisko un sterilo. Un Tramps vairāk kā jebkurš iepriekšējais prezidents/kandidāts pārstāvēja arhaisko. Alfa vīrietis, kas runā, ko domā, kurš darbojas impulsu vadīts. Tā kā viņa uzvara ir laba zīme. Demiurga cilvēki, kas jau zaudējuši saikni ar sākotnējo arhaisko Avota fraktāli, tādus cilvēkus sauc par rednekiem, rasistiem, ksenofobiem, pamuļķiem utt. Viņi dzīvo citā realitātē, lai arī ārēji mēs staigājam uz vienas planētas. Viņi noliedz arhaisko un patieso un pielūdz plastmasas dievu.
Liberāļhipiji, kas vēlas Rietumu kultūras iznīcināšanu un ienīst Ameriku un Eiropu. Viņi ir fraktālis vēlmei nogalināt Avotu. Skumji, jo viņi domā, ka ir labi cilvēki un ir par vienotību utt. Bet Avota sākotnējais fraktālis ir brīvās gribas fraktālis. Brīvība ir pati svarīgākā lieta pasaulē un tā nu ir sanācis, ka Amerika un Eiropa ir dzimtene brīvības idejām.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: