sickboy - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jul. 29th, 2021|05:17 am

sickboy
Ha, es 2 reizes esmu bijis kopaa ar 1. eneagrammas tipa sievieteem:

Šis ir viskārtīgākais eneatips. Šo cilvēku uzmanība tiek fokusēta uz to, kas ir pareizi un kas nē (attiecībās, apkārtnē, tekstā, telpā utt); viņi dabīgi un bez piepūles spēj saskatīt nepilnības. Dzīve paiet nemitīgi visu uzlabojot saskaņā ar iekšējiem standartiem, kuri, ticiet, ir visaugstākie. Slēptā motivācija (jeb neapzinātā kaislība) viņiem ir dusmas, patiesā vēlme – padarīt pasauli pilnīgu.

Ja esat attiecībās ar pirmo eneatipu, visticamāk esat partnerī iemīlējuši tā augstos morālos standartus un ētisko pamatu, godīgumu, dabisko tieksmi uz kārtību, paredzamību, orientāciju uz detaļām, prasmi plānot un spēju loģiski risināt jautājumus. Jūsu dzīve kļūst paredzama un sakārtota. Katrai lietai sava vieta un katrs jautājums tiek apspriests pareizā formātā. Šķiet, ka beidzot ir izdevies nokļūt tajā žurnāla atvērumā, kur attēlota elegantā minimālisma stilā iekārtotā pasaule. Pat mušas šeit lido tikai saskaņotos virzienos un visticamāk ir saķemmētas.

Savukārt, kad rozā brilles nokrīt, tad jūs šīs pašas partnera īpašības varat uztvert kā nosodīšanu, piekasīšanos, pārmērīgu kritiku un nespēju būt mierā ar rezultātu. Jūs pamanāt, ka dzīvē trūkst jautrības un ka vienmēr visu laiku priekšplānā tiek izvirzīti pienākumi. Jums var sākt šķist, ka partneris jūs nemitīgi kontrolē pastāvīgi norādot jums uz jūsu nepilnībām.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: