Izkropļota morāle. - [entries|archive|friends|userinfo]
sick_one

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 10th, 2008|07:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dzeru - B vitamīnu, ka stabilizē un aktivizē vielmaiņu, tievēšans tāju, kas aktivizē un paātrina vielmaiņu. Ēdu - 150 g žvētu augļu.
LinkVai Tu dzirdi?

Comments:
[User Picture]
From:[info]resnule
Date:November 10th, 2008 - 09:44 pm
(Link)
Man atkal sākās 3dienu šķidruma diēta - ūdens, tēja, kefīrs un vājpiens.
[User Picture]
From:[info]sick_one
Date:November 11th, 2008 - 01:31 pm
(Link)

Jā, šo diētu parasti ieturu pēc pamatīgas rīšanas, noturos gan tikai kādas divas dienas.
From:[info]stihija
Date:February 4th, 2009 - 09:48 am
(Link)
Diēta ir visneefektīvākais veids, kā uz;abot formu un to notūrēt (kas ir galvenais, vai ne?)

1. Augļos ir cukurs - nevajag ar tiem pārforsēt.
2. 60% dienā jāēd dārzeņi.
3. Nejaukt uz šķīvja makaronus (kartupeļus, rīsus u.t.t.) ar gaļu. Pusdienās vislabāk ir vistas gaļa ar dārzeņiem. Vai zivs ar dārzeņiem.
4. Reizi nedēļā jāēd zivs (lasis, piemēram). Zivju tauki atšķiras no dzīvnieku taukiem, tie ķermenī izvietojas un darbijas savādāk un ir vajadzīgi.
5. 2 l šķidrums dienā. Bet neforsēt. Dzert lēnām un tik cik organisms ņem pretī. Pārāk daudz aŗi nevajag.
6. Fiziskās aktivitātes - nevis lifts, bet kāpnes. Skriet vakaros, vai apmeklēt sporta klubu

7.Ja ēd rīsus, tad brūnos. Ja putras - tad auzu pārslu vislabāk, jo tie ir brūnie graudi, nav tik barojoši un ir vitamīni. Pienu ne treknāku par 2.0%


8. Jāēd 3-4 reizes dienā, ik pēc 4 h. Piemēram 8:30 (pārslas ar pienu, putras vai olas); 12:30 (gaļa vista vai zivs ar dārzeņiem. uz šķivja 60% dārzeņu) vai aŗi rīsi ar dārzeņiem u.t.t. Kombinē pati :) ); 16:30 (dārzeņi vai augļi); 19:00 (vista vai zivs. gaļa būs par smagu ēdienu) -ja iet gulēt ap 22:30 - 23:00). Apmēram trīs stundas pirms gulēt iešanas nevajadzētu ēst.

Šādā veidā veselīgi ēdot un nedēļā vismaz divas reizes apmeklējot sporta klubu vai veicot kādu sportisku aktivitāti (1h dienā) - tu aŗi tiksi pie sev vēlamās figūras visveiksmīgāk un varēsi to noturēt. Tas nebūs nedēļas laikā, apmēram mēneši 2 - 3. Toties rezultāts uz palikšanu.

Vēl iesaku aiziet pie uztura konsultanta vai dietologa. Viņi nosaka kas tavā ķermenī kā notiek un ko tev vislabāk darīt lai saglabātu formu. Es, piemēram, uzzināju, ka mans optimālais svars ir 57 kg. Ja būs mazāk, tad man nezidosies to noturēt un nāks klāt. Bet 57 kg var viegli noturēt. Tāpat zinu, ka man formas nebūs, ja nebūs fizisko aktivitāšu. Tāda nu ir mana ķermeņa uzbūve.

Ievērojot šos aukstāk minētos principus var ļoti labi izskatīties, justies un dzīvot. Un sākt sevi mīlēt :) un sākt gulēt gultā kaila :)