semiole - brīvdiena
Pirmdiena, 11. Jan 2010 22:46
brīvdiena

Esmu patiesi laimīga, ka viena atvaļinājuma diena ir aizvadīta ļoti saturīgi:) Vispār visa nogale, jāsaka godīgi, bija labi pavadīta:) Sestdien izbraucu nelielā ekskursijā ar savu pujeņu biedrību:
- bijām Jūrmalas muzejā Maiju Noru Tabaku skatīt - fuj personālam, kurš uzskatīja, ka mēs esam vainīgi pie visām likstām un mums ir jājūtas viņām pateicīgām, ka vispār kaut kas strādā;
- bijām Bulduru studijā - super dāmas un super idejas turpmākiem darbiem, kā arī pirmo reizi baudīju upes piparmētru tēju:);
- bijām Auzeru lūkoties - esmu sajūsmā par šo izsmalcinātību, noteikti iesaku arī citiem!;
- bijām lietišķās mākslas muzejā uz gumijām lūkoties - nesaprotu joprojām:)
- bijām salonā Tīne, kur guvu ideju vīra krustmeitas dāvanai un prieks, ka citiem arī tā patika - tagad tikai atliek realizēt;);
- un bijām Brīvdabas muzejā jostiņ un josliņsegas skatīt - skaisti un burvīgi, bet man vēl augt un augt;)

Svētdienu pavadīju radu pulkā atzīmējot mammas dzimšanas dienu. Man jau patīk šādas radu sanākšanas, kad visi ir gana bezrūpīgi un lieki nesūdzas par dzīvi:)
Vakarā vēl aizgājām ar cienīto uz manu mīļāko kino teātri Lora un noskatījāmos Holmsu - viegla un nedomājoša filma. Labākais moments - Irēna augstpapēžu zābakos:)

Un šodien veiksmīgi atradu sev tīkamu audumu veikalu, kur var atrast labus kokvilnas audumus - Mežroze Juglā. Cenas draudzīgas un apdruka smukākā, ko nācies LV redzēt.
Bija laime pabūt pērlīšu paradīzē Adamsu Kambaros, kur arī es pat, kā nepērļotājs un neko tajā nejēdzošs cilvēks, kaut ko atradu.
Izciemojos pie Ineses un vēl veiksmīgi vakarā izpildīju dažus rokdarbu-bode.lv pasūtījumus.

Prieks, ka to visu paspēju un izdarīju! Bet vēl daudz kas darāms priekšā.



Tags:

1CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

agressor
agressor
agressor
Pirmdiena, 11. Jan 2010 23:31

Tu runā no citas pasaules!


ReplyThread