semiole - pēkšņā zīdaiņu nāve
Trešdiena, 30. Sep 2009 20:27
pēkšņā zīdaiņu nāve

Diagnoze - pēkšņā zīdaiņu nāve - ir viena no tām, kas gan iepriecina, gan arī liek aizdomāties, jo tā pasaka, ka neviens ne pie kā nav vainīgs, bet tajā pašā laikā nepasaka neko. Ko tas tagad nozīmē, vai Emī ar tas pats "nezināmais" var būt, vai tas tiešām ir likteņa pirksts. Katrā ziņa neziņa ir palikusi, bet atliek sevi mierināt ar domu, ka visi ir izdarījuši visu iespējamo.
Šodien Gustiņš tika pie jaunām mājām. Prieks, ka beigās uzspīdēja arī silta saulīte, kā zīme, ka viss būs labi, vismaz es tā ceru.
Savā ziņā ir iestājies zināms miers, ka visi tagad ir pie vietas un vecākiem sāksies jauna dzīve, jāmācās dzīvot pa jaunam, ka mājās ir palicis viens bērns, bet no otras puses - tukšums un neizpratne paliek un nekur jau nepazūd.
Un ja godīgi, kāda līdzjūtība, kādi vēl tukši vārdi, ja ir miris puikiņš, kuram ir tikai 1,8 mēneši. Labāk pastāvēt un paklusēt, jo tāpat neko gudru un jēdzīgu nepateiksi.

3CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

monika
Monika
Trešdiena, 30. Sep 2009 20:50

Bet Gustiņš jau vairs nebija zīdainis..... ;(


ReplyThread
semiole
semiole
semiole
Trešdiena, 30. Sep 2009 21:08

lūk šis ir tas lielais jautājums, kas paliks neatminēts, kas zem tā visa slēpjas - vai dakteru ģilde, vai šī diagnoze tiešām ir iespējama arī bērniem vecumā pēc 1 gada. Labāk jau, lai ir otrais variants...


ReplyThread Parent
putnelis
putnelis
Tā, kurai zalkši nāk mājās
Trešdiena, 30. Sep 2009 21:55

nolieku kļavas lapu. Kaut nu....


ReplyThread