Funktieris | "Svešie" | Kalendārs | Arhivētais |
semiole - atskaite
|
|
|||||
atskaite varu atskaitīties - kūka sanāca godam:) Tagad pieņemu pasūtījumus uz gardumgardās siera kūkas cepšanu:) lūk recepte: 3 paciņas selgas šoko cepumu 1 paciņa sviesta cepumus saberž un sajauc ar izkausētu sviestu - liek formā, kas izklāta ar cepampapīru vai kā savādāk padarīta nelīpoša 1 burka zaptes viducītim (var ari svaigas ogas utt) 3 olas 3 rama creme bonjour (var arī ar jogurtu) vai filadelfijas siera vai ko citu, ko nu te parasti liek 1 glāze cukura vanilīns. atdala olas baltumu no dzeltenuma. saputo olas baltumu stingrās putās, pievieno pamazām cukuru un turpina putot, pievieno olas baltumus - saputo visu (ir nācies sākumā putot olas dzeltenumu ar cukuru un tad pievienot olas baltumu saputotu - arī labs rezultāts), liek pamazām creme bonjour un visu puto viendabīgā masā. Kad viss tā skaisti sakūlies un ir bez kunkulīšiem, lej pāri cepumu-zaptes kārtām. Cepj cepeškrāsnī uz 180 grādiem 30-50 minūtes. Man mājas krāsnī sanāk 20 minūtes ar follijas cepuri un tad 20 minūtes bez cepures. Mammai mājās 35 minūtēs bez cepurēm bija viss gatavs. Priekā!:) |
Funktieris | "Svešie" | Kalendārs | Arhivētais |