semiole - atskaite
Piektdiena, 6. Feb 2009 21:23
atskaite

varu atskaitīties - kūka sanāca godam:)
Tagad pieņemu pasūtījumus uz gardumgardās siera kūkas cepšanu:)

lūk recepte:
3 paciņas selgas šoko cepumu
1 paciņa sviesta
cepumus saberž un sajauc ar izkausētu sviestu - liek formā, kas izklāta ar cepampapīru vai kā savādāk padarīta nelīpoša

1 burka zaptes viducītim (var ari svaigas ogas utt)

3 olas
3 rama creme bonjour (var arī ar jogurtu) vai filadelfijas siera vai ko citu, ko nu te parasti liek
1 glāze cukura
vanilīns.
atdala olas baltumu no dzeltenuma. saputo olas baltumu stingrās putās, pievieno pamazām cukuru un turpina putot, pievieno olas baltumus - saputo visu (ir nācies sākumā putot olas dzeltenumu ar cukuru un tad pievienot olas baltumu saputotu - arī labs rezultāts), liek pamazām creme bonjour un visu puto viendabīgā masā. Kad viss tā skaisti sakūlies un ir bez kunkulīšiem, lej pāri cepumu-zaptes kārtām.
Cepj cepeškrāsnī uz 180 grādiem 30-50 minūtes. Man mājas krāsnī sanāk 20 minūtes ar follijas cepuri un tad 20 minūtes bez cepures. Mammai mājās 35 minūtēs bez cepurēm bija viss gatavs.

Priekā!:)

CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend