it's all in my head - Post a comment
April 2024
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Thursday, July 13th, 2017 10:14 pm



1997-2002
Bet manā gadījumā 1997. - 2017.g.
Dzīvē ir bijis visādi un es vēl atceros tos sen senos laikus pirms internets kļuva par ikdienas sastāvdaļu, tikpat dabisku kā ziņu skatīšanās. Tieši pēc tām, šķiet, rādīja šo seriālu, ko ar nepacietību gaidīju katru nedēļu. Es nespēju precīzi atcerēties, kādas tieši bija manas pārdomas pēc sēriju noskatīšanās, bet oh my goodness, cik ļoti daudz apzinātā vai neapzinātā līmenī tas ir formējis manu pasaules uztveri un es to pat nenojautu.
Pirms apmēram mēneša kāda ikdienas lieta man atgādināja par to un nolēmu noskatīties arī visas pārējās sezonas, ne tikai pirmo, ko redzēju bērnībā. Nezinu vai salīdzināt to ar psihoanalīzes sesijām būtu piemēroti, jo tādas nav apmeklētas, bet tas bija kā ceļojums pagātnē - atgādinot par lietām, kas notika manā mazajā pasaulē tajā laikā / lietām, kuras, iespējams pateicoties tam sāku cienīt vairāk apkārtējos cilvēkos.
Cik tomēr nozīmīgs ir tas, ko mēs redzam un sekojam līdzi, pieaugot,  īpaši introvertās pasaules būvniekiem. Pārdomājot, kuri seriāli (jo, šķiet, tajos varoņu pasaules attīstībai varam sekot mazliet ilgāk) ir palikuši manā sirdī līdz pat šim, mans saraksts būtu:
Ally McBeal
The Pretender
MacGyver
La Femme Nikita (1990)
un House M.D.

un daļiņa no katra no tiem vēl joprojām ir manā dzīvē.

Nerakstīšu šeit par to, kas notika katrā no sezonām, bet vēlējos pieminēt tikai vienu - ceturto, pie kuras mana sentimentālā sirds droši vien drīzumā vēlēsies atgriesties. Tā ir daļa, no stāsta, kurā Ally satiek savu īsto cilvēku - someone who can push all the buttons. Pārsteidzošā kārtā viņu atveidoja Robert Downey Jr, kurš tiem, kas mani pazīst, nebūs noslēpums, nekad nav bijis iecienīto aktieru vidū ... līdz šim. Es zinu, ka tas ir tikai tēls un attiecības, kas dzimušas scenāriju autoru galvās, bet tās ir vienas no retajām, kurām es spēju noticēt.

10+ no 10


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.