secondplace's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, November 6th, 2006

    Time Event
    10:24a
    ziema ir nu jau ir oficiaali atziita par saakushos - es ne tikai sestdien kaadu pusstundu nodarbojos ar fizkultuuru, atbriivojot mashiinu no apmeeram 30 cm biezas sniega kaartas, bet shoriit savu sarkanaa meetelii pasleepto dibenu taa eleganti piezemeeju uz ledus maajas priekshaa.
    11:56a
    uz ko tad mees iisti esam gatavi miilestiibas deelj? kad vinja brauca prom, es sapratu un atbalstiiju. bet tagad katrreiz pat peec iisaam sarunaam/meiliem gribas pierunaat vinju braukt atpakalj. cik stipra ir miilestiiba, kad zeme, uz kuru tu esi atbraucis, lai buutu kopaa, shkjiet necieshama? kam ir vajadziigs nervu kamols blakus? un galu galaa - uz kuru tad veel dusmas un iignums tiek izgaazts, ja ne uz miiljoto cilveeku? zinu, ka katram ir sava dziive, es jau arii neuzplijos, bet tomeer - ar ko saakas sevis pazaudeeshana? vai arii es vairs nemaaku miileet taa pa iistam, liidz galam un visu skatu no racionaalaas puses?
    3:49p
    taa, meils jau pusstundu kaa neiet, maajaslapa arii, visas viigjes apeestas... varbuut pakljauties honeybee ietekmei un tieshaam doties maajup.

    << Previous Day 2006/11/06
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba