Just · a · Game


Post a comment

Lasīt · Kalendārs · Spēlētāji · Par

* * *
Jautājumiem, paskaidrojumiem par to, kas šeit notiek.
Īsi sakot - visi informatīvie un ar spēles norisi saistītie jautājumi, kā arī jautājumi, kas jautājami ne no tēla viedokļa utt uzdodami šī raksta komentāros.

Iespējams, šeit atradīsies noteikumi.

Ja ir vēl kāds spēlētgribētājs - bet lūdzu! Piesakieties komentāros uz šo rakstu, tad jau sarunāsim. Vēlme palasīt? Tieši tas pats.


Šobrīd: ja potenciālajim spēlētājiem nav iebildumi pret esošo ievadu, zem avīzes sludinājuma komentāros tiek gaidītas tēlu 'autobiogrāfijas', 'pieteikums' un 'fotogrāfijas'(tās aizvietos īss vārdiskais portrets).

Par tagiem


Lai vieglāk būtu sekot visam notikušajam – katram rakstam tiek pievienoti tagi, kas norāda
1) raksta un tā komentāru funkciju – IC =in character – raksti, no spēles, no tēlu viedokļa. OOC – Out of character – jautājumu apspriešana no spēlētāju viedokļa.
2) Šī raksta adresātus. Kad (ja) spēle ritēs tālāk, vajadzētu būt vieglāk sekot sava stāsta gaitai, vienkārši lasot visus rakstus, kas atzīmēti ar jūsu tagu. Šobrīd tas ir spēlētāja niks, vēlāk, kad būs zināmi tēlu vārdi, arī tagi tiks nomainīti uz tiem. Arī tags „visi” IC rakstos tiek lietots tikai pagaidām, vēlāk to aizvietos uzskaitījums

*Autobiogrāfiju un pieteikumu varat rakstīt pilnīgi brīvā formā, vienā komentārā vai vairākos, papildus informāciju par darba piedāvājumu iespējams iegūt "Informācija par vakanci".

*Jautājumi par tēla priekšvēsturi - ja ir idejas, tās kaut kur privāti pastāstiet man.

Epasts, otrs žurnāls vai kā nu kuram ērtāk.

Tags: ,

10 turpinājumi
Turpināt

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.