nomods nav nekāds vārds
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, October 3rd, 2012

    Time Event
    12:06p
    Tikko uzcītīgi lūkojos uz komentu M2 un kādu brīdi tomēr domāju, līdz veiksmīgi pārkonvertēju to no 'em divi' uz kontekstuāli pareizo 'mī tū'. Agrāk no rīta gāju meklēt 'Haters gonna hate' izcelsmi, bet vēl kaut kad pavisam nesen pirmoreiz sapratu, ko nozīmē ROFLMAO. Ne nu bija tā, ka es darīju to roflu, bet vienkārši atšifrēju. Šitais ir 'mūžu dzīvo, mūžu mācies' [(c) latvji] vai 'It's ignorant, you're being ignorant' [(c) Maikls Džeksons, South Park]?
    3:37p
    Muzzy, biig Muzzy
    Reiz senos laikos pa Latvijas TV rādīja tādu raidījumu, kur mācīja angļu valodu. Es gan tolaik biju par mazu, lai ko no tā iemācītos, un neskatījos regulāri. Vienīgais, ko no raidījuma atminējos, bija tas, ka tur bija princese, ka tur vienā sērijā varēja redzēt visādus dīvainus augļus [respektīvi, persikus un vīnogas, es tādus tolaik nepazinu] un ka lielais, spalvainais dīvainis tur ēda pulksteņus tā, kā šņakstēja vien.
    Izrādās, ka nešņakstēja, bet krakšķēja gan - pirms dažām dienām noskatījāmies visu raidījumu un Mazijs [spalvām bagātais īpatnis] tomēr bija labais; sliktais bija zaļais džeks ar brīnumaino vārdu Corvax. Video nelikšu, nemāku un biedriem ne pārāk tīk, linku gan: pirmā sērija par Muzzy in Gondoland. Kopā ir sešas, pa 10-12 minūtēm.

    << Previous Day 2012/10/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba