nomods nav nekāds vārds
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, October 2nd, 2007

    Time Event
    12:04a
    Das Einziehen
    Taa nu es esmu savaas jaunajaas maajaas. Ernst-Thälmann-Ring 10. Ak jaa, adreses laikam nevajag publiceet netaa, bet ko tur daudz. Es esmu iereibusi. Dzeerusi. Daudz? Nee, nedaudz. Beidzot atveeru savu zemenju shampi, to, ko man latvieshu meitenes uzdaavinaaja dzimshanas dienaa pagaajshgad. Visu laiku glabaajaas pie Lolas. Taa ja. Garsho gan dranjkjiigi, bet kkas bija jaadzer sakaraa ar paarcelshanos uz shejieni. Iecienaaju Lolu [peec kaada briitinja apspriedes gan, mees domaajaam, vai ir sabojaajies vai nav], ieleeju sev. Tad vinji aizbrauca un es noleemu, ka tak jaadzer taalaak. Praatiigs leemums, taa man shkjiet shobriid, nezinu, kaa liksies no riita, tomeer esmu izdzeerusi 0,7 Katlenburger Erdbeer Perlwein. Nee, veel peedeejais malks ir palicis. Atstaashu pie piipes.
    Nu tad taa.
    Te ir jauki, man te tieshaam patiik. Man ir istaba. Treshajaa staavaa. Ar skatu uz citaam blokmaajaam, bet ir arii daudz koku. Viens no jamiem man aug tieshi pie loga, Antons vaardaa [taa Lola vinju nosauca un es to pienjeemu]. Pie loga, kuru atverot, tur apakshaa ir paaris beigtu spaideru. Riit savaakshu. Ja es te palikshu. Jo lieta taada, ka tad, kad es atbraucu, Eva, die Wohnheimtutorin, mani sagaidiija, lai ieraadiitu istabu. Un mana istaba izraadiijaas aiznjemta, tur jau dziivoja kaada somu meitene. Eva, st c, ljoti jauka, tieshaam. No Lietuvas. Nu tad vinja man ieraadiija citu istabu, bet nevareeja apsoliit, ka es te vareeshu palikt, jo nezinaaja, kaapeec radusies shaada kljuuda tb ka manu istabu Hausmeister [Herr Lübeck] jau izdevis. Bet ceru, ka Lola un Marko vinju pietiekami apbuura, jo vinja teica, ka centiisies izdariit taa, lai es paliktu te. Es ceru, ka es te palikshu. Jo man te tieshaam ljoti patiik.
    Te ir gulta, kuru es saklaaju ar savu jauno un izcili skaisto, un pirmo un taalabad briinishkjo gultasvelju, te ir skapis, plaukts, rakstaamgalds, ieprieksh piemineetais logs ar zinekljiem, baltas sienas un tukshums. Man te patiik un es gribu te palikt. Ak jaa, un man ir televizors [das Gerät, meine ich], ko man iedeva Marko, nu, to, kas vinjam bija Kjiilee. Btw, TV ir ekstra studentu kopmiitnees. Man jau tas smagi pie kaajas, bet vismaz kkaads duuceejs un cilveekgjiimis.
    Te ir veel divas istabas tb veel divi iemiitnieki, viena virtuve un viena vannasistaba. Bet, kaa teica Eva, Lola un kaa domaaju es, tas viss nav buutiski, ja ljaudiishi ir ok. Tad jau maniis. Tagad es ieshu uz savu tualeti :) un peec tam piepiipeeshu savu istabu. Par piipeeshanu veelaak.
    Beidzaas dzeramais. Peecaak es ieshu un izmazgaashu savu kruuzi savaa izlietnee. Un jutiishos sasodiiti labi. :D
    Par piipeeshanu. Man nav istabas ar balkonu. Taas laikam dabuu tikai vaacieshi. Taapeec pagaidaam piipeeju savaa istabaa. Logs plashi atveerts un deg sveciite un apelsiinu eljlja. Smarzho labi. Bet piepiipeejas tomeer, es gan nejuutu, bet ticu, ka taa tam jaabuut. Bet riit buus atkal jauna diena [paldies, Skaarlet], tad izdomaashu, shobriid es juutos sasodiiiti, aapraatiigi lieliski, un taapeec neko nedomaashu.
    Neviena Mitbewohner veel nav. Un jaa, es veel nezinu, vai tie buus mani Mitbewohner. :) Cerams, ka buus, un cerams, ka buus labi.
    Riit ieshu uz MediaMarkt iegaadaat Patch-Kabel, lai Dievs vinju sveetii, jo man nav neta pagaidaam. [Taatad backdated entry, vai ne?]
    Beediigums uznaaca ljoti, kad Lola un Marko brauca projaam. Tad vinji man kkad atsuutiiju iiszinju, bet es jau biju gana dzeerusi, lai jau justos labi. Es saaku justies labi jau itin driiz peec vinju aizbraukshanas. Ljaudis, es nekad neesmu dziivojusi viena!! Nekad. Saprotat? Deshalb shitentaads paardziivojums. Jaa, mans, mans, mans. :XD
    Viss. Tuuliit.
    PS. Taa kaa neta nav, ieshu guleet, jo: 1) shon ceelos desmitos, nee, bik pirms; 2) shmiga galvaa; 3) nu nav neta.

    Current Music: Tie, kam nebija slinkums atnaakt – Andalusia
    11:41a
    Das Umziehen
    Buus jaapaarceljas uz istabu, kas man bija paredzeeta jau saakumaa. Nu, nekas. Tur dziivo viena meitene, Silvija vaardaa, kas smeekjee. Shito laimi. :) Buus jaapamet Antons, kas ir varen beediigi. Bet nav nekur jaaskrien, laiks ir liidz ceturtdienai. Aa, starp citu, es tagad uz nebeedu piepiipeeshu sho istabu. :D

    Current Mood: lielisks
    Current Music: Chris Rea - The Road To Hell (SWH)
    7:14p
    Tjaa, Scorpse pati sev uztaisiija eest. :D Un apeeda arii. Super. Un garshiigi.
    Miegs baisi naak. Shonakt biju uzlikusi zvanu uz septinjiem. Pieceelos tjip pusdevinjos. Izraadaas, ka pusastonjos, jo zvanu biju uzlikusi mobilajaa. Lieliski.
    Biju Einwohnermeldeamt. Piemeldeejos. Riit Der Tag der deutschen Einheit, briivdiena.

    Current Mood: miegs
    Current Music: Rufus Wainwright - Tiergarten (SWH)

    << Previous Day 2007/10/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba