Sievietes vajag mīlēt, nevis saprast. - Komentāri

22. Apr 2004

[info]scooby_snack

18:05

aarpraac, cik beerni/jaunieshi tomeer ir nezheeliigi, mees shodien trollii aplikaam vienu savu klasesbiedreni par vinjas diivainajaam sejas izteiksmeem un galiigi nevietaa teiktajiem: "jaaaaa" un "mhm, mhm". it kaa jau cilveeks kaa cilveeks, bet nu baigais diivainis, taapeec arii radaas sako=5 (tulkojums - sabiines konstante, jo vinjai viss notiek parasti daudz pamatiigaak, ja es saku, ka man bija gripa, tad, jaa, mhm, mhm, vinja zina, kaa tas bija, patiesiibaa, vinjai bija veel trakaak). taa luuk.

man shodien somaa sapliisa jogurts un izlija pa visu somu, bepshu graamata laikam ir sabeigta liidz peedeejam, zheel, soma tagad it kaa baigi forshi smarzho, bet man pat bail domaat, kas vareetu notikt, ja es vinju jau nebuutu ielikusi mazgaaties...

kaads nezina, kur es vareetu dabuut taadu tautasdziesmu kaa ruuzhenja un nu vispaar ne tikai to? jaaiepaziistaas arii ar tautas mantojumu kaa nekaa.

un, ja taa padomaa, ko tik es neesmu gatava dariit, lai dabuutu tiesiibas, man braukshana ir 20.30. kas notiekaas, kapeec visi tieshi tagad sadomaajushi dabuut sev rozaa briinumlapinju???

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.