schizophrenic ([info]schizophrenic) wrote on July 22nd, 2012 at 02:44 am
Darbs morāli iztukšo un fiziski arī. Nepārtrauktā sēdēšana rada zināmu riebumu pret sevi.

It kā jau savā ziņā pat forši, jo daļā laika man maksā par lūrēšanu kompī un nekā nedarīšanu. Bet pārējā iet vaļā cīniņi ar arābiem un citiem zvēriem. Īsti nekas liels nav paveikts. Ok, viena mājas lapa, bet bez mobilās versijas un tas tā pa lielam arī viss. Skumji kaut kā. Ambīcijas bija milzīgas, bet paveiktais nu tā... Ne īpaši apmierina. Gribās wordpressu un after efektus čubināt, bet tas prasa koncentrēšanos, ko šajā darbā lai arī īsti darīt nav ko visu laiku kāds tomēr kaut ko nāk prasa, saņem, atdod un tā gandrīz nepārtraukti.

Nakts maiņa beidzot ir tas brīdis, kad lielākā daļa laika pieder man. Un tikai man. Sīkie guļ un pielējušies 18gadnieki parādīsies vēlāk.

Šodien palīdzēju saviem indiešu mājas biedriem ar viņu masters projektiem. Tā kā dienas "kaut kas jēdzīgs ir padarīts" deva vairāk vai mazāk izpildīta. Šajā gadījumā es visai daudz laika ieguldīju cilvēkos ar kuriem man nav tik lieliskas attiecības tā kā sajūta ir visai jocīga. It kā es pati būtu sev nozagusi laiku, bet tai pašā laikā es iemācījos šādas tādas lietas tā kā gluži bezjēdzīgi laiks nav iztērēts.

Laiks tiešām ir dārgums. Līdzcilvēku vērtību es lielā mērā sveru laikā. Jo vērtīgāks cilvēks, jo vairāk laika es būšu gatava patērēt. Lai arī izklausās drausmīgi - nezinu vai šie cilvēki bija mana laika vērti. Bet no otras puses gribas palīdzēt. No trešās atkal - cik daudz citu lietu es būtu varējusi paveikt, kas visdrīzāk tāpat nebūtu patiesība.

Šodien no viesnīcas aizbrauca viena krievu grupa ar viņu superīgo vadītāju. Bez viņas šeit viss ir mazliet tukšāks. Arī nakts uzraugs šodien nav tā kā lielākoties valda totāls klusums. Vadītāja, šorīt aizbraucot, atstāja man putras, tēju, šampūnus un kosmētikas noņēmējus :D
Savā ziņā pietrūks naktis, kad viņi abi pīpēja zāli un runāja muļķības, jo tajā visā bija uzjautrinoši klausīties...

-They can't use name chicken wings in KFC, cause they are not made from chicken.
-So what are they made from?
-African children. Mmmm Unganda...
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: