otraa beerniiba - [entries|archive|friends|userinfo]
schizos poetry

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Jul 2004|20:12]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[gara staavoklis : | lonely]
[ausiis un praataa skan : |marilyn manson -tainted love- gaidu suicide is painless]

taa nu es esmu noleemusi sheit pietauvoties un raxtiit.taa teikt,,iegraamatot. sho sauc kaisle (ar ironisku pieskanju) vienkaarshi nebija citas labaakas domas,varbuut veelaak nomainu.raxtiits bez iistas iedvesmas,,taapeec piedod..

tavas acis glaastiija mani
un acis raudaaja dziirees
rokas aizmirsa ka ir rokas un pieplaka

ieelpa un izelpa jaucaas ar gaismu
ko atstaroja mirushaas lauminjas
lukturiitis

miilestiiba palika iepakalj,lai palaistu
iekaari pa priekshu.
un tu nekad neuzinaasi iisto iemeslu

nu/tu nogalini mani
luudzu.es veelos to
veelos nomirt no tavas rokas
Linksalabot mani

Comments:
From:[info]simphonia
Date:22. Jūlijs 2004 - 06:47
(Link)
man tagad tieshi skan dziesma,ko tu gaidiiji:) dzejojums skaists.
From:[info]scarface
Date:25. Septembris 2004 - 23:41
(Link)
Ja pati sacerēji, tad īstenībā diezgan un es pat teiktu ka tīri un pat ļoti tā nekas.. Tikai beigas man nepatika (izsaku savu viedokli, IMEJU PRAVO), tatad tā female (neko labaku par vecene nevarēju izdomāt uzrakstīju šito, 23:34 vārdu krājums izsīkst)grib, lai tas male (es vismaz tā domāju ka tā kas prasa ir female un tas kas dara ir male, bet ko gan es varu zināt)viņu nogalē ? Tātad sanāk, ka viņiem nav bijušas īpaši labas attiecības, ja jau viņa (tā ????) grib piešūt viņam (tam????) slepkavību.. Es jau rakstu tikai tā prikola pēc, cenšos pie kauč kā piekasīties kā es vienmēr daru, filmās, igrā, grāmata, muzonā, utttttt.... Bet vispār poēma tā nekas, protams, ja es kārtējo reizi kā tāds pilnīgs lohs neesmu neko pārpratis, cerams.
[User Picture]
From:[info]schizophrenia
Date:5. Oktobris 2004 - 20:39
(Link)
protams,ka izteikt savu viedokli nav aizliegts. jaa jaa,taa un tas. attieciibas,protams, ka nav bijushas labas,bet ir bijushas specifiskas,ja jau taa veelas guut baudu apti savaa naavee. vinja ir egoiste un nedomaa par laiciigaas dziives sodu ko vareetu guut vinjsh.turklaat tajaa vietaa kur vinji atrodas laiks un telpa nepastaav. un vai tad tu domaa ka es sveshus posteetu.. vispaar -paldies
From:[info]scarface
Date:13. Oktobris 2004 - 21:53
(Link)
bet ja jau nav laika un telpas tad jau nav par ko uztraukties, lai tak tas male (????) nogalē mani tas ir viņu, no to female (???), piekāst viņu, šā vai tā ja jau nav laika un telpas, tad jau vArbūt viņš (??) nemaz nevarēs viņu tā līdz galam un pilnīgi piebeigt, pilnīgi iespējams, kaviņa visu laiku atdzīvosies un tam džekam (??) būs jādara netīrais darbiņš neskaitāmas reizes ti. + 8 (pluss bezgalība, kā Lude teiktu Dlja osobo tupih (sorry ne jau par tevi, es tā pat vien, naivi un labu gribot paskaidroju (kā jau vienmēr))).
[User Picture]
From:[info]schizophrenia
Date:17. Oktobris 2004 - 22:25
(Link)
kas taas par uzmaaciigi daudz jautaajuma ziimeem? traucee. nu male, female. es teiktu vinjsh un vinja. neko vinja neatdziivosies,jo dziive ir paaraak saapiiga. bet ja atdziivotos,varbuut vairs negribeetu mirt,jo redzeetu kaa ir otraa pusee.. turklaat var teikt ntaas reizes :p laiks un telpa nepastav vinjas praataa.vinjam taa ir reaala padariishana.. bet to mees nekad neuzzinaasim. pietiek urkjeet shito. ja par daudz urkjee,paliek shkjeermi. kjeries pie naakamaa :p