12:24pm 19/04/2017
  Vajag kaut kādu metodi, lai tiktu vaļā no uzmācīgām domām, kas reāli čakarē dzīves kvalitāti. Tipa hipnoze varētu palīdzēt izdzēst atmiņas, ne?  
    Post
 
   
01:35pm 19/04/2017
  Man liekas, ka nākotnes cilvēks, ja cilvēce pietiekami ilgi spēs sevi neiznīcināt, evolūcijas procesā tiešām izskatīsies pēc citplanētieša, kā mēs to tagad zinām - es par tiem pelēkajiem un zaļajiem. Gariem kakliem, lielām galvām, gariem pirkstiem, smalkiem rumpīšiem, jo fizisko darbu jādara arvien mazāk, pārsvarā visa darīšana notiek domu līmenī, visur ir skārienjūtīgie ekrāni un daudz ko vajag darīt tieši klabinot pa pogām vai paijājot ekrānus.

Tik pat labi ticams ir Eloju un Morloku scenārijs.
 
    Post
 
   
01:40pm 19/04/2017
  PS: šorīt lielākais puika "pārsteidza". Fona situācija tāda, ka vidējais skatījās no rīta Lielā sprādziena teoriju, lielākais, laikam, bija sacepies, ka neredz kādu tur multeni un rezultātā atsūtīja mammai SMS, ka nenesīšot brāļa saksafonu līdz autobusam. Mamma atbildēja, uz ko lielais atkal atbildēja ar SMS kur bija apmēram tā - viņš jau tāpat tai seriālā neko nesaprot, viņš to seriālu tikai grib skatīties kopā ar tēti.

Lielais puiks sāk pieaugt un man jāaizdomājas, ka tā pat varētu būt taisnība un biežāk jādara kaut ko kopā ar sīčiem.
 
    Post