09:07am 13/03/2017
  Hmmm. Iepirkšanās jeb tupa bradāšana pa veikaliem. Rezultātā iegādāta praktiska un labskatīga kumode, bet iesākās tas pavisam nevainīgi ar autoservisa apmeklējumu. Vismaz ieguvu ieskatu babeņu psiholoģijā vai iemeslā kāpēc babenes spēj stundām ļurināties pa veikaliem tā arī neko nenopērkot. Šoreiz jau tas iesākās tieši tā - vajadzēja nosist laiku. Tik ilgi to laiku tai mēbeļveikalā sitām, kamēr kopīgi ar sievieti nosecinājām, ka mums to vienu vai otru kumodi vajag. Nu un lūk kur tās atziņa - vazājas pa veikaliem, lai gūtu iedvesmu.
Rezultātā 6dien no 8.30 līdz 15.00 tika darītas dažādas darbības, lai to kumodi sastutētu, vietu atbrīvotu, bērniem ļautu palīdzēt un vispār vecos krāmus izlidinātu. Un tagad kopsumma ir tāda, ka ir jauna, smuka kumode uz kuras ir jauns smuks TV, toties pārējās 2 mēbeles istabā un paklājs nu ir likvidējami, jo bojā skatu. FCK ... nāksies tagad vēl meklēt drēbju skapi, paklāju un kaut kādu zemu, praktisku beņķi.

Ak jā , no tās vecās čugunriņķu plīts jau senām vajadzēja tikt vaļā. Pilnīgi cita ēdien gatavošana uz keramikas (būtu indukcija, bet budžets par īsu).
 
    Post