09:02am 14/04/2008
  Ar ko saslimi, ar to ārstējies!
Pēc nedēļas nogalē izveiktajām manipulācijām mežā, kad vakar man sāpēja visas maliņas, šodien vēdersāpes, liekas, sāk atkāpties!
5dien nopirkām betona maisītāju! Sūc par to, ka nopirka un par to kā atvedām. A vot salikt ... o ho hō! 5dienas vakarā izmocījos un vēl 6dien pusi dienas ņēmos. Nu bet saliku. Gandrīz kā 5000 puzle.

Tas īsumā viss, vienīgi mani nepamet tā doma, ka vajadzētu centralku ar vecajām krievu flīzēm nolikt. Tā kā flīzes laika gaitā ir izliekušās un nav gluži paredzētas siltumam, tad ir doma tās sasmalcināt un likt tādu kā mozaīku. Rezultātam vajadzētu bū smukam.
 
    Post
 
   
12:36pm 14/04/2008
  Un mums mežā ir ļoti skaisti krūmi. Tagad zied ar lillīgiem ziediem. Un 6dien attiecīgi uzgājām vietu, kur tie smukkrūmi ir vairumā. Tie gan esot dikti indīgi, bet tas nu tā - skaistums prasa upurus.
Un tad otrā pusē, tur kur mums džungļi, ir krūms ar tumši violetiem pumpuriem un lapiņām arī tādām tumšām. Vēlāk (nu pēc kāda mēneša) vajadzētu tur aizvilkties un paskatīties kā tas izskatās, kad jau sazaļojis. Tādi lūk mums visur apkārt smukumi.
 
    Read 1 - Post