08:19am 27/03/2008
  Vakar beidzot iegādājos tos dārgos prežus. Izrādījās ir tikai viens prezis ar vēl kaut kādu huiņu. Vošim tur tāds riņķīts ar vibratoru. Itkā jādarbojas 20 minūtes. Rakstīts pamācībā, ka sniegšot patīkamas sajūtas un lielāku mīlēšanās baudījumu.

Tātad kā gāja.
Vispirms to riņķi vajadzēja dabūt ārā no paciņas. Nedomājiet, ka tas ir kā divus pirkstus. Kamēr ar to nočakarējos, krānam jau sāka apnikt tā gaidīšana. Tad to štruntu vajag arī ieslēgt. Figuški mīlīši. Kamēr izdevās to draņķi ieslēgt krāns jau bij aizgājis gulēt. Nu pēc ilgākām mokošanām šo tomēr izdevās ieslēgt. Nu OK zināms kā darbojas, varēj likt virsū, a krāns ta guļ. Nu tad atkal kamēr to atmodina. OK viss sariktēts, sākām darboties. A tas dranķis zumm zummm zummm ... nosit visu lusti un noskaņu. Pēc ilgākām mocībām nah atteicāmies no tā vibrējošā daikta un ķērāmies pie normālā seksa. Nekas nevar būt labāks par pliko kniebieniņu bez visādām palīgierīcēm. Nē nu par pozitīvām noskaņām sūdzēties nevaram :) būtībā visu laiku smējāmies un arī pēc tam ik pa brīdim parāva uz ņirgu. Nosecinājām, ka mēs, visticamāk, esam par jaunu priekš tādiem palīglīdzekļiem. Par to ko juta sievnieks, prasiet viņai.

Nu ja un pamācībā bij rakstīts - pirms šī izstrādājuma lietošanas pabrīdiniet partneri. Nu a loģisk, a to šī nesapratīs ko tur tik ilgi var bakstīties un vēl visu laiku ņirgt. Un kad sāks zumēt vēl parbīsies ...

Nu nekas, vismaz lielajam puikam kādu brīdi būs jauna spēļmantiņa :)
 
    Read 1 - Post
 
   
11:55am 27/03/2008
  Šon atkal cenšos nodarboties ar programmēšanu. Pagaidām ne visai labi sanāk. Kaut kā nespēju ielekt kodā, kā arī debugeris nezkāpēc nerāda gļukainās vietas.

Vošim mocos.
 
    Post
 
   
01:18pm 27/03/2008
  Vo ... atradu sakarību. Tagad laikam tik būs jāgaida, kad prāts pieslēgsies visuma zināšanām un atvērsies 6 čakra. Nu ja, tad arī droši vien atnāks pareizās atbilde. A pēc tās pareizās atbildes saņemšanas to skriptu vēl vajadzēs pilnveidot un galu galā izrādīsies, ka esmu čakarējies pilnīgi pa tukšo.

Bet nu vajag iekustināt spējas darīt to ko nemāk, un panākt vēl sakarīgu rezultātu.
 
    Post