09:21am 25/03/2008
  Vošim atskaitījāmies visās iespējamās vietās, tāpēc tagad varam gadu likties mierā. Bik pastrādājām un tikām pie milzīgas zaķenes. Vismaz par kaķi viņa ir lielāka. Skaistums :)  
    Post
 
   
09:33am 25/03/2008
  Ak jā - brāļa puika mūsu puiku sabojāja. A no otras puses prieks, ka Ārmijs var par sevi pastāvēt un sevi aizsargāt. Ja brāļa sīkais atņēma Ārmijam kādu mantu, tad par to viņš attiecīgi norāvās. Lai būtu saprotamāk - mūsējam 2 gadi, bet tam puikam 4 gadi. Un ir tomēr redzams mūsu puikam tas lauku rūdījums.

A citādi ... mūsējs puiks nesaprot kāda iksa pēc šim saka ka olas dēj zaķis, jo vistas taču to dara. Tāpēc esam nolēmuši, ka ja jau to zaķi vajag, tad zaķis tik tās olas slepj, jo tājau būtu ienesis mājās, bet tā kā zaķis bailīgs, tad izmētā pa dārzu. Nav ko bērnam čakarēt smadzenes.

Un jūsu bērni arī tā sūdzas par visādu h*iņu? Nu tas bij riktīgi neciešami, ka par dajebko brāļa sīkais sūdzējās.
Rodas aizdomas, ka mēs pārāk nopietni pret sīkajiem izturamies. A no otras puses, nav ko memļakus audzēt.
 
    Post
 
Es no krēsla ...   
01:44pm 25/03/2008
  Es viens tāds gudrs vai visi citi ir idioti???
Reku nupat dabūju neizpratnes pilnu smaidiņu ...

Sainteresējās viena mantiņa. Apčekoju inetveikalusun attiecīgi vienam veicim aizsūtīju jautājumu par piegādi ... reku manas vēstules saturs:

Vēstules virsraksts - Cik maksaas piegade

Sveicinati!
Kaut ka negribas iztaisit pasutijumu nezinot cik bus jamaksa par piegadi, tapec jautajums - cik butu jamaksa par piegadi uz Ogres raj. Jumprava, LV-5022 par zaru smalcinataju AL-KO Powerline Avantec 2500?

Paldies!


Uzminiet ko man viņi atbildēja??? Namjok - atbildei nekāda sakara ar cenu!
 
    Read 11 - Post
 
   
02:48pm 25/03/2008
  Izrādās, ka ir cilvji kas manus murgus tomēr lasa, tad nu viņiem par godu atbilde ko saņēmu no tā internetveikala. (atgādinu, ka virsraksts un jautājums bija par piegādes izmaksām).

Atbilde: Diemzel AL-KO Powerline Avantec 2500 nav noliktava.
 
    Post