09:28am 10/05/2007
  Šī rīta bilanse - 4 stirinas un viens kūms.

Un vispār vakar aiz neko darīt iezvēlu pa īkšķi ar āmuru, un nu man ir zils īkšķa nags.
 
    Post
 
   
09:59am 10/05/2007
  Pieņemot, ka parunām un sapņu "patiesajai nozīmei" var ticēt, tad man vajadzētu palikt stāvus bagātam. Jo:
Pateicoties tam, ka darba jakas kabatā cītīgu glabāju, tā saucamo, dzeguzes naudu, man tā dailuve piekūkoja tieši tad, kad izgāju uzpīpēt pēc pusdienām, kā arī kabatā bija tā dzeguznauda. Tātad naudiņu un pilnu vēderu iekūkoja. Kūkoja dikti jau nu daudz un ilgi, pat neņēmos skaitīt cik.
Arī sapni redzēju - noķēru zivi un uzliku bērnam uz galvas.

Nu ku i mans naudiš???
 
    Post
 
   
12:12pm 10/05/2007
  Negribu lēkt uz karstas pannas, bet ar vien biežāk manī uzvirmo aizdomas par to, ka mūsu anštātē IT speci nemaz ar nav nekādi speci. Kaut vai apjēga par to, ka tīkla printeri, ja tas pats nespēj dalīt rsursus, var pieslēgt pie kāda kompja un laist kā šārēto, viņiem neienāk prātā. Elementāri taču!

Un tā mūžīgā paroļu glabāšanas propertiju maiņas. Zajebs riktīgs. Un 1433 porta atgriešana iekšējā tīklā. Ai ... un elementāras angļu valodas prasmes trūkums.

Nez vai es tāds gudrs, vai pārējie muļķi ...

rrrrr
 
    Read 1 - Post
 
Pašanalīze   
02:14pm 10/05/2007
  Kad esmu ar kādu svešu vai nedaudz mazāk svešu cilvēku kopā es runāju par lietām par kurām man ir 100% konkrēts viedoklis un pārliecība par manām zināšanām tajā jomā. Tas gan ar nosacījumu ja vispār runāju un neaprobežojos tikai ar minimālo jā/nē.
Nu lūk. Un šī iemesla dēļ ļaužiem rodas par mani pilnīgi aplams iespaids. Un tas ir tāds, ka es esmu iedomīgs un uzskatu sevi par pārāku par citiem.

Cilvēki ir dumjas radības. Ta ka nāksies viens ar viņiem sadzīvot, ja jau reiz man nav iespējas atgriesties.
 
    Post
 
Dažas lietas par ko padomāt   
02:59pm 10/05/2007
  1) Gribētos redzēt pētījumu par tēmu - sievietes vēlme tikt pie bērna atkarībā no bērnībā piedzīvotā, tika pie sunīša vai netika pie tā.
2) Intervijās ar EV bonapartu pārstāvi Somijā tiek cītigi sludināts tas, ka tautai patīk un izraisa interesi mūsu vīri. Tipa tas kruta. Nu ka Somi esot sajūsmā. Ja nekļūdos, par Cosmos puišiem bija līdzīgi stāsti. Un kas notika? Pie rezultātiem piesvieda - mūsējos laikam nesaprata. Ka tik šogad nebūs līdzīgi.
 
    Post