09:08am 19/09/2006
  Skumji, bet fakts. Darba dienu vakaros vairs nevaru mājās neko padarīt, jo tumš ira.

Ēst gribas, bet nav ko :(
 
    Read 9 - Post
 
   
09:21am 19/09/2006
  Šonakt man šausmīgi vajadzēja paspēt nodot superbingo kvīti. Steidzos. Visu laiku mani kāds aizkavēja. Nu un šajā aizkavēšanas sakarā satiku Miku, Dačuku, Danu, Rembo. Bija arī citi, bet tos neatceros. Liekas, ka arī Betija bija.  
    Post
 
Pārdomas.   
11:42am 19/09/2006
  Vakar netīšām sanāca paklausīties to SWH raidījumu "Kurš būs Puškins". Jau grasījos dzirdēt kaut ko līdzīgu "Ar dziesmu par dzīvi", ko arī nevaru ciest. A še tev - vēl pamatīgāks mēsls. Un raidījuma vadītājs, manuprāt, cenšas kopēt Dāvida metodes jautājumu uzdošanā. (Vai Jums toreiz vaina bija galvā vai kur citur?) Ta viņš vēl brīžiem stostas tā, ka nesaprast ko pie velna viņš tur gvelž. Tagad laikam tas tā normāli, ka ēterā var runāt cilvēki, kuru dikcija ir maza, bezzobaina bērneļa līmenī.

Ai sviests. Izsaku tik savu sašutumu.
 
    Post
 
   
11:42am 19/09/2006
  Informācija no rūķīšiem.
Ja viņš (es) to nevar, tad to nevar neviens.

Tā par mani priekšniece.
Patīkami vai zin :)
 
    Post
 
   
11:42am 19/09/2006
  1) jo vēlāk vakarā kaut kas tiek apēsts, jo agrāk no rīta gribas ēst. Attiecīgi, jo agrāk vakarā beidz ēšanās izdarības, jo vēlāk no rīta sāk gribēties ēst.
2) ēdiens man neiet labumā. Kāds tievs esmu tāds esmu. Vienīgi pēdējā laikā daudz vairāk gribas ēst un daudz vairāk varu apēst.
 
    Read 2 - Post
 
   
01:58pm 19/09/2006
  Baisi sen neesmu iekapājis nikno alko. Pat savā dzimšanas dienā iztiku bez Bacardi. Nja - ne tikai dzīves apstākļi mainījušies, bet arī paradumi sāk mainīties.  
    Post
 
   
04:10pm 19/09/2006
  Manis radītais tb uzlabotais vecais brīnums strāda diezgan OK. Darba gaitas uzlabošanai vajadzētu vēl pāris fiškuļus tajā skriptā iestrādāt. Un tā kā no programēšanas saprotu tik cik Švarcnēgers no baleta, tad tas uzlabojums ir "loti iespējams" :)
Vispār brīžiem nesaprotu, kas es pēc prasmēm un amata skaitos. Datoriķīs. Ko pie velna tas sevī ietver? Sisadmins? Zināšanas par nixiem ir absolūtā nulle. Datoroperātors? Pārāk jau nu advancētas man tās zināšanas datoroperātoram. Nu tad kas es esmu???

Kas es esmu? Kur es esmu? Būs laikam jāaizsūta īsziņu uz to servisu kas atbild uz šiem jautājumiem.

Un vispār šogad aprit 17 gadi kopš esmu draugos ar datoriem.
 
    Read 2 - Post