08:20am 28/08/2006
  Nedēļas nogale visa pagāja malkā.
Tikām vaļā no sīkā suņa - iemainījām kautuves īpašniekiem pret lopu atgriezumiem un bikiņ žāvētās gaļiņas.
Tagad vēl pa darbdienu beigām bik jāpaplosās ar sagādātājiem malkas sākumproduktiem, un tad nedēļas nogalē atkal Jonsored rokās un uz mežu prom.
 
    Read 3 - Post
 
   
08:20am 28/08/2006
  khmmm ... tomēr ir patīkami, ka ja vakarā sagribas sēņu mērci, vari paņemt sīko uz rokām un turpat aiziet sēnes salasīt. Nepilna stundiņa, un sēņu mērcītei gatavs.  
    Read 2 - Post
 
   
11:26am 28/08/2006
  Nu lūk. Fors tempā esmu izsitis cauri šito darbiņu. Tad šodien vēl jāpabumbulējas un jāpadara visādas muļķības riņķī un apkārt. Tad rīt ķeršos klāt pēdējam lielajam darbam, kas paredzēts šajā gadā. Atkal būs ar visām četrām iekšā nezināmajā.

Bļa un tam vecītim tik šausmīgi smirg elpa, ka nu jau viss kabinets voņī ... vāaaaxxxx ... vēl bik un vemšu.
 
    Post
 
   
01:13pm 28/08/2006
  Vēl nepilnas 3 stundiņas tik vajag kaut ko safantazēt.  
    Read 1 - Post
 
   
02:54pm 28/08/2006
  1) Mistiska problēma ar IE. Pēkšņi šis ņēma un aizvērās piedāvājot pasūdzēties par to MS. Nu labi, tas pofig. Pēc tam apskatot RAM statusu nonācu pie secinājuma, ka IE ir tieksme atslēgties, ja notiek atmiņas pārpilde. Vispār jocīgi - kāpēc pati Winda nenoorganizēja normālu RAM statusu??? Uztaisīju RAM recovery un tika atgūti pie 100 Mb. Nafig Windoze pati netīra RAMu???

Lūk kā.

2) Nupat jau sākam nobriest pārejai no MS SQL uz ORACLE. Saistīts ar to, ka konkrēti augšas atsakās pirkt mums jaunu SQL servuku. Tas būs jautrs pasākums. Galā ITdžeki ar tādi - vajag vajag. A ne ORACLI man dod ne pieeju esošajam. Apmēram, kā man pateiktu vajag ar Ferrari aizbraukt uz Ogri. A kur ta es to Ferrary lai dabonu, a?

3) Priecīga ziņa no mājām. Ta jau vakarā iepētīšu. Iespējams, ka šīs ziņas dēļ pat laicīgi neaiziešu gulēt.
 
    Post