09:00am 31/07/2006
  Atkal jau darba nedēļa sākusies. Gluži tā atpūta nesanāca, kāda bija iecerēta. Nu bet tomēr arī kaut ko labu padarījām. Pārkārtojām istabas tā, lai būtu visiem labi. Iemēģinājām krāsni. Vēl bik pačubinājāmies. Sieva ar māti uzvārīja pāris burciņas meža aveņu ievārījumu. Sieva dabūja pa degunu no suņa. Redzējām dikti jocīgu putnu. Nu tā kaut kā.  
    Post
 
   
09:00am 31/07/2006
  Ak jā ... vakar nomocījām gredzenpavēlnieka otro daļu - divus torņus. Baisi jau nu murgaina filma. Un daudzi mošķi un ainas dikti jau nu atgādina spēli - Heroes 3.  
    Post
 
   
01:04pm 31/07/2006
  Sazvērestības teorija.
Uz mani nokrita apgaismība. Un šajā apgaismībā bija skaidrojums - kāpēc Latvijā ir tik daudz sēru dienu, kuras ir priekš veciem cilvēkiem. Un skaidrojums ir tāds. Katros šajos sēros vecīši sapulcējas un ietusē. Ietusēšana nevar būt bez iedzeramā. Iedzeramais parasti izrādās šnabīc. Vecīši nevar atļauties nopirkt kvalitatīvu šnabīti. Nekvalitatīvs šnabīc dod uz veselības vājajām vietām. Un galu galā, pēc katras tādas sēru dienas, daiļava baltajā paltrakā ar izkapti savāc pie sevis pa kādam vecītim. Valstij tas ir izdevīgi. Tad kad šī vecīšu paaudze būs likvidēta, tad arī liela daļa šo sēru dienu pazudīs, jo no viņām nebūs nekāda jēga.

Tā lūk.
 
    Post
 
   
02:33pm 31/07/2006
  Braukt vai nebraukt - tāds ir jautājums.
Baigā dilemma. Vai šajā nedēļas nogalē vizināties uz Roju vai nē. Pirmkārt jau tas prasa savu laķiku skaitu rakstāmu divos ciparos ar vismaz 3 priekšā. Otrkārt tas prasa laiku, kuru realizējot mājās es varētu ļoti daudz ko izdarīt pa tiem divcipara latiem. Treškārt tā ir bērna spīdzināšana, jo mašīnā tad sanāk pavadīt vismaz 3arpus stundas katrā virzienā.
A no otras puses fāterim, brālim, brāļa sievai tad ir dzimšanas dienas, braļisa ģimenei kāzu jubileja, muterei vārda diena. + pieklājības vizīte.

Ko darīt, kā būt?!
Fig sapratīsi.
 
    Read 4 - Post