09:13am 24/07/2006
  Atkal jau labi pastrādāju. Neizdarīju gan pietiekami daudz, jo 6dien beidzot pagurķojos. Nu ja, bet tā nu tas ir, ka ja ir lauku māja, tad gurķoties tā īsti nav laika. Nu bet citādi jāpabeidz trubu ieriktēšana - palicis piņķerīgākais - un tad jau būs OKi doki :)

Šodien atkal kabinetā viens :)
 
    Post
 
   
09:13am 24/07/2006
  Un vēl viens jauns zvērs - oranžs ar pelēku taurenis. Riktīgi dailīgs! Un bēda, ka izšķirstīju visus sešus Latvijas dabas enciklopēdijas sējumus, un tā arī neatradu to mošķi kas mums dīķī dzīvo.

Uz staba tagad mums lido gulēt Kārlītis - jaunais stārķēns. A pie iebraucamā ceļa mums ir zemes bišu pūznis (rudenī iekapāsim zemes bišu medu)! Vai kāds zin kā tāds vispār garšo??? Es zinu - mājas bišu medus i ne tuvu nav tik garšīgs. A kaut kur bēniņos ir iršu pūznis. Pipļaki uztaisījuši kaut kur pūzni un es nevaru sariktēt tās jumta malas pie skursteņa.
 
    Post
 
   
10:43am 24/07/2006
  Man te tāds absolūti neizglītota (kāds nu es esmu gadījies) cilvēka jautājums. Es vēlētos saprast kā seksuālās minoritātes apdraud ģimeniskās vērtības un Latvijas nākotni?

Domāju domāju un nesaprotu. Daudzi tik saka, ka apdraud, bet neviens nepasaka, kā! Un kā nu es muļķa lauķis nu zinu?! A?
 
    Post
 
   
11:42am 24/07/2006
  Nu kas vēl svarīgs?
Zviedziens no rīta par itkā sievietei (meitenei) doto vārdu - Ķērsta.
Pizģec ... ir nu sencīšiem bijusi izdoma :)

Ja vien manu ideju realizēšanai man pietiktu laiks un nauda. Ja tā būtu, tad mēs ar sievu un bērniem dzīvotu kā dieva pakaļā - silti, labi un pasargāti no negatīvas ārējās vides ietekmes.
 
    Post
 
   
12:42pm 24/07/2006
  Horoskopi sucks.  
    Post