06:12am 20/06/2006
  Nedēļas nogales bilnce.
BEIDZOT ierakām ūdeni un lielos elektrības kabeļus. Nu mājās ir no krāna tekošs ūdens :)
Sauļoties pa pliko ir ļoti forši!
Ietestējām trimeri!
Pirkstam izrāvu diezgan pamatīgu robu. Izrādās, ka lomiks un dēlis ir cietāki par manu pirkstu :) Grūti spaidīt klaviatūras taustiņus tagad.
 
    Read 2 - Post
 
   
07:49am 20/06/2006
  Kaut kā tieši pirms gada laikam mēs guvām apstiprinājumu tam, ka būs sīkais. nu gads ir riņķī. Sīkais aug. Vispār jau tā jocīgi šad tad, kad paskatās uz to knēveli. Šis tā nopietni paskatās pretī.

Eh ... ieraksts bez dziļas domas, vienkārši aizdomājos.
 
    Post
 
   
09:05am 20/06/2006
  Un vispār gribas mājās, jo tur vēl tik milzīgi daudz visādu darāmo! Šonedēļ vēl jāizkapā nenopļautā zāle un krūmi. Vajadzētu centīgāk piestrādāt pie bedres aizrakšanas. Un kaut kad beidzot vajadzētu saņemties un iztīrīt bēniņus, bet tos laikam labi ja vasaras beigās, kad cerams arī būs siltais ūdens un vanna. Lai gan vanna cerams, ka būs jau jūlija sākumā.
Un tad vēl zāģi vajag, lai varu savest kārtībā pagalmu un sagādāt šķūnītī malku.

Un tad vēl jāatrod lielais traktors, ar kuru varētu izrakt dziļāku vismaz vienu dīķi un sarakt vispār kopā abus dīķus. Un tad varētu tur nedaudz piekopt, ielaist dīķī zivis un tad mums tur būtu viena tāda varen jauka vietiņa kur karstajās vasaras dienās atpūsties.

Un tad vēl vajag pamazām savilkt elektrības pa citām telpām.

Nu darbu ārprātīgi daudz. Tikai nav naudas un laika.
 
    Post
 
   
09:05am 20/06/2006
  Un vispār man ir tā sastrādātas rokas, ka nevaru pat normāli uzšķilt parastās šķiltavas, jo gluži vienkārši es viņas nevaru paņemt. Pirkstus nevaru saliekt.  
    Post
 
   
12:06pm 20/06/2006
  Ir milzīga cerība rīt nodot pēdējo mācību garadarbu un tad jau visam šajā pusgadā vajadzētu būt OK. Eh kā tās mācības man pašlaik čakarē dzīvi.  
    Post
 
   
01:43pm 20/06/2006
  Atkal jau miedziņš uzmācas. Vienīgi šodien vismaz daudz maz normāli kondicionieris strādā.  
    Post