09:06am 16/05/2006
  Pirmais brauciens ar pojezdu uz darbu.
Kas notiek sātā? Vakar izraku pirmo tranšeju ūdensvadam. Nopirkām sūkni un vēl dažus pribambasus. Šonedēļ atvedīs un cerams arī ieliks grodus. Tad vēl būs tranšeju rakšanas un ūdens un kanalizācijas uzstādīšana. Un nu jā ... šitā pa māju fiziskos darbus darot, esmu apaudzis ar lielāku muskuļu kārtu līdz ar ko man vairs lāgā neder mans mīļais krekls :(

Kas vēl??? Liekas ka ne kas dižs ar nav.
 
    Post
 
   
10:41am 16/05/2006
  Safanojos vakar par braucienu no lielās pilsētas uz mājām. Vispirms nāvīgā vilkšanās pa korķiem. Nu jā un visvispirms tas kā viens vecīc palaida joslā blondīni a mani atstāja gribot :) Tas jau nekas, ka biju jau izlīdis krietni joslas vidū, vienalga apbrauca vecīc un mani nepalaida. Un pēc tam jau ārā no lielās pilsētas zilais mersītis, kuram nu nāvīgi riebās tas ka kāds šim pielīdis astē. Kā pievelkas kādus 10 metrus šim astē, tā pedālis grīdā un mersītis gabalā. Protams, ka neatpaliku. Un visvisvispirms brauciens uz lielo pilsētu. Ceļā sastaptas 4 ceļu policijas ekipāžas un vēl pārītis citu mentu. Un tas viens mentu mašiņš kuram es lidoju pretī uz 120.  
    Read 3 - Post
 
   
11:23am 16/05/2006
  Rīgā man sāp galva. Laikam būšu jau pieradis pie lauku svaigā gaisa.

āāā ... suns takš beidzot parādīja, ka māk riet un draudīgi izskatīties! Vispār zvērelis būs diezgan riebīgs pēc dabas. Un liekas, ka dabūšu viņu slānīt diezgan bieži.
 
    Post
 
   
11:23am 16/05/2006
  Pēdējais pirdiens šodien un varbūt pat šonedēļ.
Biju pamatīgi aizlaidis garām to lietiņu ko par mācībām sauc. Viens mācību priekšmets pamatīgi ielaists. Lielā nepieciešamība pāris nedēļu laikā uzbliezt mājslapu ar PHP un MySQL. Nihera no tā visa nesajēdzu.
 
    Post