09:47am 09/05/2006
  Nu vo ... daudz maz kaut kā esam ievākušies. Bardaks vēl joprojām ir pamatīgs, bet pamazām jau kaut kā bīdamies. Vieta burvelīga! Dīķītī mums dzīvo tritonu ģimenīte. Iespējams ir arī kāda maza zivtele, bet nav īsti saprotams ir vai nav.

Vēl lāgā neesam apstaigājuši visu mūsu īpašumu, bet skaidrs ir viens - vasarā tur ir dievīgi!

A tā skaidrs - darbi pāri galvai un vēl mazliet. Vajadzēs daudz laika, naudas un pacietību lai to visu savestu kārtībā, lai būtu kā pie civilizētiem ļaužiem.

Ja nenolaidīšu lažu un vispār saņemšos tad iespējams, ka šodien vai rīt būs nāvīgi lēns nets mājās.
 
    Read 2 - Post
 
   
11:02am 09/05/2006
  Vispār jau šajās pāris dienās ko esam pa māju un apkārtni strādājušies esmu sev rokas jocīgas padarījis. Domāju ka tā varētu justies traktorists kurš pirmo reizi pie kompja piesēdies. Aš jāsāk rakstīt izmantojot tikai rādītājpirkstus.

Plāni tuvākai nākotnei:
4dien rok kanalizācijas bedri, kaut kad tad arī ved grodus un liek iekšā. Tad rīt vai 4dien velku ūdensvadus un vispār ūdeņus ierīkoju. Tad nedēļas nogalē stiepju vadus pa istabām kurās tusējamies. Tad nākošnedēļ tīru bēniņus un jaucu nost liekās krāsnis, kā arī laužu augšā vienas istabas grīdu un cerams sākam arī sienu kapitālo remontu un jauno grīdu betonēšanu. Ak šausmas ak šausma un to visu daru es viens. Nu bet sieva pa to laiku, pieskata sīko, sakopj dārzu un vispār rūpējās par ģimenes morālo stāju un īpašuma estētisko pusi!

Ta ka darbi līdz ausīm, bet laiks un nauda par maz.
 
    Read 6 - Post