02:16am 01/03/2006
  Es veel tikai maacos. 25 gadi, tas ir nieks. Pieaudzis, varbuut, bet ne visu zinoshs. Briidii, kad man likaas es varu tikt ar visu galaa,liktenis man piespeeleeja situaaciju, kuraa es saluuzu. No taa arii maaciishos. Dziives speele ir viena sarezhdjiita padariishana, bet galvenais saprast noteikumus un censties atkost naakamo dziives soli. Bezjeedziigi. Un tomeer taa var sagatavoties tam kas notiks. Un atkal atsleedzot fizisko tieku pie saprashanas, kas ir un kas nav labi un ko vajag un ko ne. Taa jau tas ir ka mana fiziskaa dzlja man traucee ... bet varbuut tikai paliidz saprast ...  
    Read 1 - Post
 
   
02:33am 01/03/2006
  Sapratnei -
ir viena situaacija un 6,5 miljardi cilveeku, cik daudz buus situaacijas atrisinaajumu?
 
    Post
 
   
09:33pm 01/03/2006
  Pēdēji jaunumi.
Biju šodien pie sievas. Abi ar sīko jūtas ļoti labi, cik nu labi var justies pēc ķeizara. Sīkais ņemās kunkst un ņurd. Smieklīgs tas puišelis :) 5dien vai 6dien brauks mājās un tad jau redzēs kā būs.
Vispār interesanta sajūta - paciemojos tur un tā ... interesanti kā viens tāds mazs ķipars vair visu mainīt. Pagaidām tikai strādā loģiskā puse - mans sīkais, man par viņu jārūpējas. Bet būs labāk. Arī sievu redzēju citā skatā ... liekas mainījusies mana attieksme pret viņu. Mīlu viņu vēl jo stiprāk. Un apbrīnoju viņas mieru un spēku. Viņa patiešām ir mana dzīve un labākais balsts. Viņa ir viss!

Jocīgi tā viss iekārtots...
 
    Read 5 - Post