08:06am 26/11/2003
 
mood: miegains
1) Kad vilkos uz trami gandrīz uzskrēju virsū jocīgam notikumam. Garais onka (ap gadiem 60) stāvēja saķēris kaklu un rīstījās tākā gaisu rijot ... nu tā jocīgi. Šim pretī stāvēja vēl viens keks, turot roku garajam onkam kaut kur tuvu kaklam, un teica: "Atdai ...!" ..... Diez kas tur notika???
2) Nu jau pēc izkāpšanas no tramvaja ... uz gājēju pārejas viens vāģis gandrīz uzbrauca meitietim. Kaucošām ripām sabremzējās un pabrauca garām meitietim dažus centimetrus no kājām. Paties tur maz vajadzēja līdz ...

Nez, kas būs nākošie "jautri" notikumi?

btw žurkins mainījis paradumus un graušanas vietu. Šonakt parādījās ap trijiem un nu jau vairāk uz loga pusi.

Jāsāk iepirkt lamatas?
 
    Read 4 - Post
 
   
10:54am 26/11/2003
  Lēnītem esmu ieskrējies. Varētu pat teikt, ka tagad daru darbu, kas mani tā aizrauj, ka pat nepamanu, ka pienākušas darba dienas beigas.

Aiznākoš nedēļ stiepšu savu miesu uz vēl vieniem kursiem! Un vispār es labprāt atkal apmeklētu MS kursus, šoreiz par programēšanu iekš SQL! Pēkšņi uznāca baigā vēlme būt gudrākam nekā esmu! Tas nav labi.
 
    Read 1 - Post
 
   
02:22pm 26/11/2003
  Vispār jau baigi labi. Atnāk un liek parakstīties par to, ka neinstalēšu nelicensētas programmas. Nu tas jau ir saprotami un OK, bet tad vismaz būtu nodrošinājuši ar licensētajām programmām. Jocīgi gan tas viss.  
    Post