08:19am 06/10/2003
  3, kas man neļāva gulēt.

Diezgan nemierīga nakts panesās. Naktī pamodos no tā, ka kāds man teica: "Būs divi. Vai varu pie tevis ieiet?" Atbildēju, ka nevar pie manis ienākt. A sajūta bij tāda, ka istabā jau kāds ir. Atkal VIŅŠ uzdarbojas.

Cik tālu mēs varam iztēloties savu nākotni? Kā mēs varam iztēloties mūsu dzīvi pēc 10 gadiem, vai pēc 20 gadiem?! Es netieku tālāk par rītdienu. Nau ne jausmas par ko un kur strādāšu, būs vai nebūs Draudzene, būs vai nebūs bērni. Nau man ne mazākās nojēgas kāda izskatās mana nākotne.

Negribu būt vecs. Negribu būt vecs un nevarīgs vecis. Labāk ir nomirt jaunam. Nja ... draņķīgi palika ap dūšu, kad pavēroju vecos cilvēkus. Es arī tāds būšu. Kur nu vēl nonākt tik tālu, ka nevarēšu pats saviem spēkiem aizvilkties uz tualeti. Negribu būt vecs.
 
    Read 10 - Post
 
   
12:48pm 06/10/2003
  Laiks nau patīkams.
Pārēsties nav labi. Šoreiz pārēšanās tāpēc, ka paņēmu lielo porciju, bet nevarēju atstāt uz šķīvja paiku ... mļins ... es tak par to samaksāju. Tagad sajūta tāda, ka būtu norijis futbola bumbu. Gribu karstu tēju, Sāras Bratmanas dziedājumus, sarkanvīnu pie kamīna un kādu mīļumu ko apskaut.

Fakinā romantika ...
 
    Post
 
   
12:52pm 06/10/2003
  6dien tjipa uz L&M Get connected party. Takš mājas kinozāle jānovinē. Moš kāc sastādīs kompāniju? Ielūgums man ir tikai priekš paša miesas.  
    Read 7 - Post
 
   
02:15pm 06/10/2003
  Sagribējās. Tjipa sidriņu.  
    Post
 
   
02:36pm 06/10/2003
  Pamanīju, ka nupatās jau darbdienas ende. Jebitīt! Tik cik līdz pusdienlaikam apdarīju datu drošības pasākumus, tik ar bij mana strādāšana. Pārējo laiku esmu norullējis gurķi un atstaipījis Gunāru. Nupatās romantiskās jūtas pārslēdzas uz līmeni paņemt-uzcelt-pabarot! Labi vismaz, ka tā flirtkolēģīte te pārāk bieži neiegriežas, ta toč man sāktos cīņa ar ... nu jā! Voti kādreiz varētu sakarīgi savu prātu kontrolēt.

Topi nu gudrs kādēļ es izvēlējos tieši šo ķermeni? Laikam labākie jau bija nosmelti. Rindā stāvēšanas prasme ar šajos laikos man labi parādās. Pat veca večiņa man varēs aizlīst priekšā rindā pēc desām. Rindās es parasti esmu pēdējais. Tāpēc arī es tiku pie šīs debīlās miesas.

Runcis, kastrēts, miris.
 
    Post
 
   
02:44pm 06/10/2003
  Tagad lietoju ķefīru no piparmētru tējas. Pēc pirmās krūzītes iztukšošanas acis iemirdzējās kā trakam runcim un elpa aizsitās kā mirstošam gulbim. Vienbrīd nevarēju saprast, kas tieši griežas - galva vai telpa! I like ķefīrs, jo īpaši uz pohām ... tad reāli ātri var nonākt pie vēlmes iet ciemos pie mauriņPētera.  
    Post
 
   
03:24pm 06/10/2003
  Vo ... točna ... es gribētu kaut reizi būt sieviete un izmēģināt grupņiku - 4 sievietes. Protams labāk kamēr vēl miesas jaunas!

Nu ja nu ja ... es esmu vīrieša ķermenī ieslodzīta lezbietepunkts
 
    Read 3 - Post
 
   
03:44pm 06/10/2003
  Viss ... out!
Ja piezvanīs un pateiks jā, tad es būšu, ja piezvanīs un pateiks nē, tad es nebūšu. Nebūšu arī tad ja nepiezvanīs!

Dodos uz pasta kantori iehavot money ...
 
    Post