08:32am 19/05/2003
 
mood: Tā kā viens deret
Tā nu sanāca, ka 6dien aiz neko sakarīgu darīt izdomāju ka no Talsiem jāaiziet līdz Rojai t.i. apm. kādi 33 km! Pasākums dikti forš! Gāju gāju un tad kad man aptrūkās aliņš, nu bij kādi 10 km līdz Rojai palikuši, sadomāju ka derētu tomēr noštopēt kādu autiņu ... mani gan parasti neviens neņem, bet šoreiz paņēma ... tikko iekāpu mašīnā un pateicu ka man derētu tikt līdz turienei, šie man uzreiz virsū ar bībeli - Vai tu tici dievam? ... Blaa ... mans tik nodomāja What a fuck ... nu tā arī runāju ar šiem par dieva esamību vai neesamību ... Tad vēlāk vakarā to visu vēl pārdomājot, nācās man secināt, ka tādi ticīgie ir fakin aprobežoti radījumi!

/upd: Nāksies paskaidrot kādēļ tas mani ZB!
Manis pēc tici kam gribi, tik liekat mani mierā! Savu mūžu man neviens neiepotēs, ka man būtu jātic tam dievam ko sludina bībele! Bībeli saraxtīja cilvēks ne kaut kas cits ... tak što zb, ka sipās man virsu ar saviem idiotismiem par to, ka dievs pasargās un dievs glābs ... es vot ticēšu apmīstam kociņam ceļmalā, bet es ticēšu kaut kam reālam ... kaut vai sev! Ne tam "dievam" ko kaut kad pats cilvēks savā slimajā prātiņā ir radījis!

Atvainojos par rupeklībām ... mani smagi ZB tādi purni, kas man piesienas ar savu dievu un nepieļauj citādākas iespējas! Varu saderēt, ka tas džeks kas bij pie stūres savā fakin svētulīgajā ģīmītī un runās slēpj to ka majās vinš piš kaimiņmājas suni izsaucot vārdus - jaaaa kuce drāz mani drāz mani ...

Kā cilvēks var tik akli paļauties uz kaut kādu mistisku radījumu?
 
    Read 3 - Post
 
   
10:53am 19/05/2003
  Cītīgi gaidu pēcpusdienu, neskatoties uz to, ka šodien, pārsteidzošā kārtā, pat ir liela vēlme strādāt, tādēļ čats tiek uz šodienu atslēgts!  
    Post
 
   
12:54pm 19/05/2003
  Atminējos tak, ka interesantu sapni redzēju! ...
... Braucu autobusā, pie stūres sieviete tumšiem matiem un izbīli sejā, viņa brauc tik cik vien autobuss velk, ceļa malā parādās tās ceļa zīmes kas par dzelzceļa pārbrauktuves tuvošanos liecina, dzelzceļš, trieciens (manā pusē), apdullinoš troksnis, cilvēku ķerneņu daļas ,,, klusums ,,, tjip filma patīta atpakaļ un atkal braucam pa to pašu ceļu, tikai šoreiz pirms pārbrauktuves pēdējā brīdī tantuks autobusu nobremze un vilciens līdz ar autobusa priekšu panesās garām ... tur tālā bij veel šis tas bet tas nu tā!

"Patīk" man šie nāves sapņi :)
 
    Read 4 - Post
 
   
01:40pm 19/05/2003
  Atminējos vakar vienā raidījumā redzēto - BMW inženieri izgudrojuši automātisko noparkošanās sistēmu, tjip piebrauc pie iespējamās noparkošanās vietas, nospied podziņu un ja vieta derēs, tad mašīna sāk pati ieparkoties, vadītājam tikai jāoperē ar bremzi un gāzes pedāli! Teica, ka sērijveidā sākšot izlaist ar 2004. vai 2005. gadu!

Forši vai ne? :)
 
    Read 1 - Post
 
   
02:45pm 19/05/2003
  Pastījos kalendārskatā un bik apstulbu :) Izrādās, ka pēdīgā laikā esmu pasācis diezgan daudz, nē bieži, ierakstiit!

Nez, tas uz labu vai sliktu?!
 
    Read 3 - Post
 
   
03:15pm 19/05/2003
  Pēkšņi atklājam, ka tūlīt jau darba dienas beigas! Ta nu gan laiciņš paskrējis! Vo šitā viņš varēja nesties katru dienu! Līdz brīdim, kad man tas atkal vairāk nebūtu izdevīgi!  
    Post