07:53am 08/05/2003
  Vakardienas lielais plāns kā atpūsties izgāzās! Tā gadās ja finanses nepareizi sarēķina! Nu nekas ... jau 21.16 biju gultā un centos domāt kā būtu ja nomirtu! Kas tie ir par mēsliem, ka mirst tie kuriem nevajadzētu u kuri negrib mirt, bet tie kuri to gribētu izdarīt ... nu viņiem vienkārši neviens to nepiedāvā!

Tā gulēju un domāju un ... baigi spēcīgi sāka sāpēt sirds rajonā ... jau nopriecājos, ka nu beidzot mani ir uzklausījuši, bet skuju ziepes ... nau lemts tagac! Laikam, tad, kad es to vairāk nevarēšu atļauties tad tā krutā vecene - nāve uzradīsies!

Māmiņ, paldies, ka mani dzemdēji!

A vispārēji noskaņojums ir neticami labs! Šodien gan pamēģināšu izpildīt vakardienai paredzēto plānu!
 
    Post
 
   
08:59am 08/05/2003
  Vakar noskatījos vienu izcili dumu filmu! Šausmīgi garlaicīga utt, bet labu domu gan dabūju! Ko mēs darītu ja mums būtu liegts sevi aizstāvēt?  
    Read 6 - Post
 
   
10:45am 08/05/2003
  Man te kolēģe sašutusi stāstīja, kā no rīta šī vārnu trenkājusi lai zvirbuļiem neuzbrūkot! A ko ... ar ko tad vārna sliktāka par zvirbuli? Varbūt, zvirbuli vajadzētu trenkāt, kad šis belašu drupačas knābā?!  
    Post
 
   
12:06pm 08/05/2003
  Te cīnos ar to ka katrs dara kā grib un labi ja sanāk kā vajag! Šajā sakarā atkal atcerējos teicienu - labāk 7 reiz nomēri un tad nogriez! Nu izskatās tomēr ka lielākā daļa zemes iemītnieku rīkojas pēc principa - 7 reiz nogriezīs un gan jau vienreiz būs tā kā vajag!

Tas mani kaitina, neskatoties uz to, ka pats ļoti bieži tā rīkojos!
 
    Post
 
   
02:46pm 08/05/2003
  Tagadiņ apsēdīsimies un padomāsim ... pacentīsimies uzskaitīt to, pie kā cilvēks var pierast! Nu ja tas liekas par daudz prasīts, tad, varbūt, pamēģināsim uzskaitīt to, pie kā cilvēks nevar pierast!

Ierosmei:
Cilvēks var pierast pie:
- vientulības,
- dzīves,
- sāpēm?
 
    Read 3 - Post
 
   
03:30pm 08/05/2003
  Laikam paties man senčos ir kaut kādi nakts lemuri! Es fiziski nepanesu dienas gaismu!

SavaadaisU, lemurs un citi zvēri!

quiz ... kur komata vietā vajadzēja ielikt "-" ?

PS: vakardien atrasts rekords manaa fiziskajaa uzbūvē - vakar sev izrāvu 1,2 cm garu skropstu!
 
    Post